Kattints a képre!!

A Nagykálló bejelentése alighanem mindent visz: a kilencszeres válogatott labdarúgó, Mészáros Norbert a megyei másodosztályú csapatot erősíti a tavaszi folytatásban!

Ime a bizonyíték: Mészáros Norbert nagykállói színekben folytatja – Horváth Tibor (jobbról) polgármester és Antal János vezetőségi tag legnagyobb örömére Fotó: tudósítónktól

Noha még éppen csak megkezdődött a téli átigazolási időszak, talán megkockáztatható: a Pannónia Zrt. csoportot vezető együttes a legnagyobbat „robbantotta” ezzel a megállapodással. Mészáros Norbert a Debreceni VSC aranykorszakának egyik oszlopos tagjának számított: hatszoros magyar bajnok, háromszoros Magyar Kupa-győztes, a Lokival a Ligakupát, valamint négyszer a Szuper Kupát is elhódította. A Cottbus színeiben a német Bundesligában is helytállt, a negyvenkét éves belső védő pedig ősszel a Hajdúszoboszló NB III-as csapatában szerepelt.

Egyes vélekedések szerint a nagykállói pályán még nézőként sem járt soha válogatott futballista: na, az idény második felében mindez már múlt időben lesz érvényes! Az biztos, ezzel az igazolással a vezetőség jelezte, hogy komoly munkát végez.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .