Kattints a képre!!

Barta Ferenc számára kórházban végződött a Nyírbátor ellen elbukott (0-2) hazai bajnoki. A Vásárosnamény megyei első osztályú csapatának harminc esztendős középpályásának – a szombat esi CT-vizsgálat – bevérzést mutatott ki a koponyájában, egyelőre megfigyelés, illetve további ápolás miatt nem hagyhatta el az intézményt.

Barta Ferencet alaposan megviselték a történtek Fotó: tudósítónktól

– A mérkőzés utolsó pillanataiban jött egy indítás, ütköztem az ellenfél kapusával, amivel nincs is gond, benne van a játékban, azzal viszont annál inkább, hogy a játékvezető azt mondta: álljak fel, ne szimuláljak – taglalta a történteket Barta Ferenc. – Be sem akarta engedni a nyírbátori gyúrót, aki jött volna ápolni, pedig meg sem tudtam mozdulni. Neki külön szeretném megköszönni, hogy a segítségemre sietett. Ezt azért furcsállom, mert nagyon rosszul éreztem magam, a lefújás után többször hánytam, nem is emlékszem pontosan, hogy kerültem a kisvárdai kórházba. A fejem azóta is fáj, infúziót kapok, hétfőn lesz még egy CT-vizsgálat, annak eredményétől nagyban függ, mikor mehetek haza.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .