Kattints a képre!!

Mint arról beszámoltunk, az első félidő 43. percében, 0-2-s állásnál félbeszaladt a Tiszatelek-Tiszaeszlár megyei harmadosztályú mérkőzés, mert a hazai csapat egyik – előbb sárga, majd piros lappal büntetett – futballistája ököllel arcul ütötte, majd megrúgta a játékvezetőt, aki nyolc napon túlgyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: internet

A vétkes tiszateleki labdarúgó, K. I. 2026 december 31-ig, vagyis több, mint öt évig nem léphet pályára, míg a találkozó három pontját 3-0-s gólkülönbséggel a vendégcsapat javára igazolta a versenybizottsági határozat.

A megye kettő Gémtech csoport hétvégi fordulójában a szünetben, 0-3-s félbeszakadt Nábrád–Szatmárcseke meccs három pontját ugyancsak a látogató együttes javára igazolta a testület. Szintén ebben a csoportban elmaradt a Sonkád–Nagydobos összecsapást, amelyet a vendég egyesület betegségek miatt lemondott. A mérkőzés három pontját, 3-0-s gólkülönbséggel a házigazda csapat kapta.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .