Kattints a képre!!

Nem csak a zenélés, a futball is hiányzik a Gáti tesóknak: Sándor és Szabolcs jószerivel teljes eddigi pályafutásukat a Gyulaháza színeiben húzták le, az előző időszakban azonban ritkán bukkant fel nevük a megyei első osztályú együttesben.

Gáti Sándor (balról) és Szabolcs folytatnák a futballt Fotó: magánarchívum

Szóval a huszonkilenc éves ikertesók, akik ráadásul mindketten védőként bevethetők, mi több, ugyebár együtt is muzsikálnak, a következő szezonban mindkét fronton vitézkednének. A pályán ugyebár adott a lehetőség, és lassan a bulikban is nótázhatnak…

– Igazából tavaly márciusban, amikor a járvány miatt először félbeszakadt a bajnokság, akkor döntöttünk úgy, hogy leállunk egy időre – taglalta a közelmúltban történteket Gáti Sándor. – Az őszi idényben már visszacsábultunk: Szabi gólt is fejelt az Ibrány elleni meccs 93. percében, ami utólag kiderült, hogy meglehetősen fontos volt, azzal nyert 3-2-re a csapat, talán ez is segített kiharcolni a bennmaradást. Novemberig játszottunk, aztán tavasszal két meccs után megint szünetet tartottunk. De szeretnénk futballozni itt a közelben, mert hiányzik a társaság, a fociközeg, úgy gondoljuk, egy megye kettes csapatnak még hasznára tudnánk lenni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .