Kattints a képre!!

Mihajlo Ivanicja búcsúzott a Tarpától: a megyei első osztályú bajnokcsapat Huszák Géza irányításával „megy neki” az NB III-as osztályozónak.

A tarpai vezetőség érzelmes búcsút vett Misa bácsotól (középen), akit Huszák Géza (jobb szélen) vált a kispadon Fotó: tudósítónktól

A kárpátaljai szakember, azaz Misa bácsi nyáron ült a kispadra, munkája hatékonyságát jelzi, hogy a – mindmáig veretlen – beregi együttes hetekkel a szezon vége előtt bebiztosította a bajnoki címet, a Magyar Kupában történelmet írva bejutott a legjobb harminckettő közé, ennek eredményeként Amatőr Kupa-döntőt vívhatott.

Ugyanakkor családi okok miatt – a vezetőséggel közösen – mégis a váltás mellett határoztak a felek, így a szakembertől szerdán érzelmes búcsút vett az egyesület. Mindeközben arról is döntés született, hogy az idényből hátralévő két fordulóban, majd az osztályozón Huszák Géza irányítja a Tarpát, aki az elmúlt időszakban a Nyíregyháza Spartacus NB II-es csapatánál asszisztensedzőként, április végétől pedig vezetőedzőként dolgozott és szombaton, a Nagyecsed elleni idegenbeli mérkőzésen debütál.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .