Kattints a képre!!

Vasárnap újrajátszották a Túristvándi–Méhtelek megyei harmadosztályú mérkőzést, amely – mint arról korábban többször beszámoltunk – a hazai csapat játékosa, Algács Tibor tragikus halála miatt félbeszakadt márciusban.

A játékvezetői hármas – Tukacs László társaságában – az újrajátszott mérkőzés előtt is megemlékezett a tragikus körülmények között elhunyt futballistáról Fotó: tudósítónktól

A Szamos csoportban rendezett megismételt találkozón a Méhtelek 3-1-re győzött, mégpedig spotszerű meccsen. Az összecsapás előtt a játékvezetői hármas, Tukacs László társaságában kitérőt tett a temetőben.

– Az újrajátszott mérkőzés előtt felhívott Kocsis Zsolti, hogy egy-egy szál virággal lerónák kegyeletüket Leó sírjánál – közölte Tukacs László, a túristvándi egyesület mindenese. – Azt gondolom, hogy Kocsis Zsolt, Gáthi Pál és Szikora László sportemberként jelesre vizsgáztak! Szeretném nekik megköszönni a gyászoló család, a csapatunk és a magam nevében a nemes gesztust.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .