Kattints a képre!!

Sebestyén Gergely akkora gólt rúgott a Záhony elleni rangadón, hogy csak úgy füstölt: a gergelyiugornyai futballista húsz méterről, kapásból zúdította a labdát a bal felső sarokba.

Sebestyén Gergely (balról) élete legnagyobb gólját rúgta a Záhony elleni rangadón Fotó: három határ hírei/Szabó Sándor

Van, aki a fél életét odaadná egy ilyen bombagólért, ráadásul nem elhanyagolható tényező, hogy a megye kettő Nyírerdő csoport élén nyomuló Gergelyiugornya a harminc éves középpályás ágyúzásával szerzett vezetést az első félidő derekán. A beregiek végül 4-0-ra nyertek, előnyük pedig továbbra is hét pont a tabellán második Vajával szemben, amellyel éppen a hétvégén csapnak össze.

– Annak idején, amikor a Vásárosnaményban játszottam, egy Nagyhalász ellen rúgtam hasonlót, ugyanígy a bal felsőbe – kommentálta az irgalmatlan löketet Sebestyén Gergely. – Ez szerintem nagyobb, látványosabb gól volt: annyira jól jött lábra, hogy adta magát a lehetőség, éreztem, hogy bemegy. Madarat lehetett volna fogatni velem, pláne, hogy egy ilyen rangadón történt és ezzel kerültünk előnybe. Szerencsére felvették a meccset, vagy harmincszor visszanéztem azóta… Nagyon együtt van a kis brigádunk, de nem szeretnénk semmit elkiabálni, én pedig úgy vagyok vele, mindegy ki rúgja a gólt, csak a csapat nyerjen, eredményesek legyünk. El kell mondjam, nem tartanánk itt, ha a vezetőség nem állna ennyire mellettünk, mindent elkövet, hogy megteremtse a megfelelő hátteret, és nekünk csak a focira keljen figyelni!

Videó (három határ hírei): az ominózus bombagól, amit Sebestyén Gergely rúgott a Záhony ellen

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .