Kattints a képre!!

Meglehetősen kusza a helyzet az NB III. Keleti csoportban, amelynek őszi idényében seregnyi elmaradt összecsapás teremt furcsa szituációkat… De él a remény, hogy vasárnap (kezdés: 13 óra) a Sényő-Carnifex–Balassagyarmat mérkőzéssel nem lesz semmi galiba.

A kék mezes sényői csapat hazai pályán, a Kisvárda II. idegenben próbál domborítani Fotó: kisvárdafc

A tabellán hatodik sényőieket sorozatos megbetegedések sújtották az előző héten, így kútba esett a tiszakécskei túra, minden tekintetben elúszott a meccs… Az aktuális, tizenkilencedik fordulóra rendelt – az előkelő negyedik helyen táborozó – Balassagyarmat elleni találkozót lejátsszák, bár a felkészülés momentán sem egyszerű történet…

– Helyzetünk érdekes! – jelezte Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – A múlt héten nem edzettünk és nem játszottunk bajnoki mérkőzést, majd hétfőn kilenc mezőnyjátékos és egy kapus jelent meg edzésen, időközben napról napra tértek vissza a srácok. Azt, hogy milyen állapotban vannak nehéz meghatározni. Egy egészen jó sorozatot produkáltunk, mígnem megjelent egy hír: vége a bajnokságnak! Aztán megjelent egy másik hír: a bajnokság folytatódik, mi viszont, sajnos legutóbb nem tudtunk kiállni. Úgy látjuk, inkább fejben kell valahogy felpörgetni a srácokat, és az se felejtsük, ellenfelünk az utóbbi mérkőzések alapján nagyon figyelemre méltó eredményeket produkál. Nyugodtan kijelenthetjük, lendületben vannak, nehéz lesz őket megállítani. A héten inkább csak edzegettünk, hogy ez mire lesz elég, meglátjuk, mindenesetre az biztos: a játékosok a maximumra fognak törekedni.

Ugyanakkor a Kisvárda II. – a tizenhetedik pozícióban posztoló – Hatvan otthonában mutatja meg magát.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .