Kattints a képre!!

A jól végzett munka, kiváltképp az első NB III-as bajnoki gól megszerzésének örömére Schmidt Péter folyékony kenyérrel oltotta szomját, nem utolsó szempontként a Sényő-Carnifex NB III-as csapatának futballistája a kalóriaveszteséget is pótolta.

Schmidt Péter történelmi gólja különlegesre sikeredett: kivételesen bal lábbal szerezte Fotó: sényőcarnifexfc

A huszonegy éves jobbszélső, aki a nyáron a megye egyes Vásárosnaménytól érkezett a harmadik vonalban szereplő klubhoz, a DVSC II. ellen 2–1-re megnyert összecsapáson köszönt be. Ezzel a góllal egyenlített a Sényő, amely a 94. percben, Kapacina Valer jóvoltából csikarta ki a győzelmet, ötödik helyre rakétázva a Keleti csoport tabelláján.

– Mi tagadás, volt egy kis ünneplés, lecsúszott néhány sör – engedett némi betekintést a „szombat esti lázba” Schmidt Péter. – Nagyon jól esett a lelkemnek, hogy gólt szereztem, főleg, hogy ballal lőttem, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy ez korábban hányszor sikerült, de most, igen. Az elmúlt héten édesapámnak születésnapja volt, pont beszéltük, hogy ajándékként csak egy gólt kér: az benne a pláne, hogy eddig bármikor ezt mondta, rendre sikerült betalálnom, egy éve ilyenkor a Nyírmeggyes elleni bajnokin is így történt. Ráadásul ez fontos gól volt, mert igyekszem maximálisan élni a játéklehetőséggel. Azt kell mondjam, nagy a különbség a megye egyhez képest, leginkább gyorsabb gondolkodásra kényszerül az NB III-ban az ember: nincs idő dajkálni, cipelgetni a labdát, erre egyszerűen nem adnak rá időt, szóval van mit tanulni…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .