Káprály Mihály Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében kezdte labdarúgó-játékvezetői pályafutását. A legutóbbi fordulóban az első NB I-es küldését is megkapta!

Káprály  Mihállyal felgyorsultak az események Fotó: andrashidasc.hu

Káprály Mihállyal – akit egyes cimborái Kárpátinak is szólítanak – felgyorsultak az események. Már Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is letette a névjegyét, látszott, hogy ambíciózus játékvezető és sokra viheti. Aztán a Budapesti Labdarúgó Szövetséghez került, ahol tovább bontogatta a szárnyait. Bekerült az országos vérkeringésbe, ahol az NB III-ban is rutint szerzett (a harmadosztályban a III. Ker. TVE-Dunaharaszti meccsen mutatkozott be). Érdemesnek tartották arra, hogy az NB II-ben is bemutatkozzon, januárban pedig a profik törökországi edzőtáborába is meghívták, és részt vett a szakmai képzésen.
Pénteken ő vezette a Gyirmót-Soroksár másodosztályú meccset, ami zárt kapus volt és a közmédia élőben közvetítette. Szombaton pedig debütált az NB I-ben: a Mezőkövesd-Puskás Akadémia bajnokin ő volt az egyik alapvonali játékvezető (a szabolcs-szatmár-beregi Takács János mellett) – a kétszer kilencven perc során egyetlen gól sem született.

(Forrás: szabolcsjb.hu)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .