Ahogy az várható volt, súlyos büntetésekkel sújtották a Csengerújfalu vétkes futballistáit a megyei harmadosztály Szamos csoport nyitófordulójában rendezett Ura elleni, félbeszakadt mérkőzésen történtek következményeként.

Kiállítás után hosszú eltiltás a büntetés Fotó: internet

Mint arról korábban beszámoltunk, a második félidőben, 1–0-ás urai vezetésnél a vendégcsapat játékosáinál, illetve szurkolóinál a kelletténél is jobban felment a pumpa, amikor a spori – les címén – érvénytelenítette az egyenlítést jelentő gólt. A játékvezetőt, illetve az asszisztenst megtámadták, előbbit az egyik – időközben kiállított – csengerújfalui labdarúgó fojtogatni kezdte.

Az eset nem maradt szankció nélkül: az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság fegyelmi határozata értelmében Lakatos Sándort három évre eltiltották! A Csengerújfalu további két játékosát, Lakatos Krisztiánt két esztendőre tiltották el, míg Vince Alex négy mérkőzésen nem léphet pályára – ebből egyet már letöltött. Ugyanakkor a versenybizottság döntése alapján az összecsapás három pontját 3–0-ás gólkülönbséggel a vétlen urai együttes javára igazolták.

Információink szerint a játékosok eltiltása emellett a szurkolók viselkedése miatt a vendég sportegyesületet még komoly pénzbírsággal is sújtották.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .