Schmidt Péter klasszikus mesterhármassal tolta tovább a Vásárosnaményt a Magyar Kupa megyei selejtezőjének nyitókörében.

Schmidt Péter mesteri teljesítménnyel, három góllal indította a szezont Fotó: magánarchívum

Nyilván nem egyedül szaggatta az istrángot: mindenesetre a beregiek 3–0-ra nyertek a Fehérgyarmat otthonában, szóval a húsz éves támadó élen járt, hogy a szekér haladjon a megkezdett úton. A megyei első osztályú naményi egylet stábja most már nyilván abban bízik, hogy a futballista a bajnoki menetelés során is hasonlóképpen húz – elpötyögteti a maga góljait.

A jelek szerint rontás sincs rajta, legalábbis az előző idényben termelt tizenhárom találat nem babonázta meg.

– Nem vagyok babonás, semmilyen különleges rituálém nincs – szögezte le elöljáróban Schmidt Péter. – Úgyhogy ezen nem múlik semmi, de természetesen szeretnék a korábbinál eredményesebb szezont „futni”.  Éppen egy éve tértem haza Naményba, mostanra érzem úgy, hogy teljesen megszoktam a közeget, ismerem a többiek minden rezdülését, ez a pályán rendkívül sokat számít. Örülök, hogy jól indult az idény, ráadásul megszereztem első „mellkasgólomat” is Gyarmaton: egy beadás után megelőztem a védőt, de más megoldás nem volt, így testtel álltam bele a labdába. Ettől rosszabb ne legyen, remélem így is fog folytatódni, bár mesterhármasokat nem ígérhetek… Ami viszont tőlem telik, megteszem a csapat sikeres szereplése érdekében.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .