Négy játékos távozott, miközben két új szerzemény érkezését jelentette be a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata.

A búcsúpillanatok egyike: Ruska Tamás (balról) Lakatos László helyére állt be a Salgótarján elleni meccsen Fotó: facebook/sényőcarnifex

Az újoncként hatodik helyet megszerző Sényő keretének összetétele tehát módosult, ami ilyentájt nem egetverő meglepetés. A védő Prakonkham Ádám búcsújáról már hírt adtunk, időközben arra is fény derült, hogy az együttes második számú kapusa, Szabó Zoltán – a több játéklehetőség reményében – ugyancsak elköszönt. Hasonló okból hagyja el a csapatot Ruska Tamás: a jobb oldali középpályás mellett a súlyos sérüléséből felépült támadó, Lukács Bence is máshol folytatja.

Ami pedig a friss szerzeményeket illeti: a huszonnégy éves kapus, Gazsi Tamás a harmadik vonalból kiesett Cigándtól érkezik. A nyíregyházi nevelésű cerberus korábban a Budapest Honvéd-MFA, a Balmazújváros, valamint a Szolnok színeiben szerepelt. Az „osztálytárs” Diósgyőr II. támadója, a húsz esztendős Varga József ugyancsak a csatlakozik a Sényőhöz. A fiatal támadó bemutatkozott a DVTK NB I-es csapatában is, ráadásul kéki származású, így mondhatni, csaknem hazatér…

A szűk vezetés arról is határozott, hogy a keret tizenöt mezőnyjátékossal, illetve két kapussal lesz teljes a következő szezonban. Ugyanakkor döntés született arról, hogy négy utánpótláskorú titán is „nagyokkal” végzi majd a felkészülést. Anda Szilárd, az U19-es legénység házigólkirálya, Fejér Koppány kapus, Décsi Dominik, továbbá Tőkés Tibor tagja ennek a kontingensnek.

Arról már jóval az idény befejezése előtt döntés született, hogy a Fiumei Viktor, Imrő László edzőpáros munkájára a jövőben is számítanak a sényőiek.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .