Kattints a képre!!

A szigorú kötelmekhez képest meglehetősen nagy változások történtek az Újdombrád megyei másodosztályú csapatának keretében.

Az újdombrádi újoncok többsége Fotó: tudósítónktól

A 2. számú csoport negyedik helyén tanyázó egyesülettől hárman távoztak, ugyanakkor hat régi-új futballista lesz bevethető. Balla János legénysége két abszolút újoncot avat a tavaszi idényben: a szlovák megye egyből érkezett a védő, középpályás, Horváth Attila és a huszonhárom esztendős, jobb oldali védő Orgován Richárd közül utóbbi már szerepelt cigándi színekben. Mellettük „összeállnak” a Veress tesók (akik közül László Újdombrádon él, ezzel együtt először léphet pályára a csapatban), így igazán családias lesz a légkör: elvégre idősebb Balla János edző három fia is az Újdombrád tagja, jóllehet, Balla Krisztián bevetése – külföldi munka miatt – egyelőre kérdéses.

Játékosmustra

Az Újdombrád megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: Kocsi Márk (Pácin), Mátrai Nobert (munkahelyi elfoglaltság miatt), Ponczók Tibor (Szabolcsveresmart)

Érkezett: Veress László (Pilisi LK), Veress Milán (Gyulaháza), Horváth Attila (Borsi, szlovák), Orgován Richárd (Királyhelmec, szlovák), Jóni Gábor (újrakezdte), Wang Andor (újrakezdte)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .