Kattints a képre!!

A futsal NB II. Keleti csoport tizennyolcadik, az alapszakasz zárófordulójában a gyulaházi együttes a Kincsem Lovasparkot fogadta– hétfő este.

A hajráig volt esély a Gyulaháza számára Fotó: tudósítónktól

A találkozó eredménye annyiban már nem osztott-szorzott, hogy a hazaiak az alsóházi, míg a vendégek a felsőházi rájátszásban folytatják a szezon hátralévő részében. Ugyanakkor még mindkét csapat számára esély nyílt arra, hogy előrébb rukkoljon a tabellán, ami éles összecsapást ígért. Az első félidő után érett a meglepetés, a jól és szívósan játszó Bardi-brigád vezetett, a folytatásban azonban fordult a kocka. A házigazdák 4-4-es állásnál emberhátrányba kerültek, ezt kihasználva először csikart ki előnyt a Kincsem, amely a hajrában bebiztosította győzelmét.

Futsal NB II: Keleti csoport, 18. forduló

Gyulaháza–Kincsem Lovaspark 5–8 (3–2)

Gyulaháza, v.: Balla L., Sántha P. Gyulaháza: Somogyi M. – Koszta Z., Berec G., Lakatos L., Köblös B. Csere: Bunkóczi E., Illés G., Tóth D., Varga T. Edző: Bardi Gábor. Gól: Lakatos L. 2, Illés G. 2, Koszta Z., illetve Marsl Z. 3, Lovasi B. 2, Tóth B., Bunküczi E. (öngól), Sárosi Sz., Kiállítva: Berec G. (33. perc).

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .