Kattints a képre!!

A futsal NB II. Keleti csoport tizennyolcadik, az alapszakasz fordulójában a Nyírség együttese az MEAFC-Miskolcot fogadta – hétfő este.

Az alapszakasz végére elkapta a fonalat a Nyírség Fotó: Kranyik István

A felek – papíron – tét nélküli találkozót vívtak: a hazaiak, miként a vendégek biztosan az alsóházi rájátszásban lesznek érdekeltek, azaz még legalább kétszer összecsapnak a szezon hátralévő részében. Annyiban mégis volt súlya a mérkőzésnek, hogy a tabellán elfoglalt sorrend még változhatott, ami a folytatásra magukkal vitt pontszám miatt bírt jelentőséggel. A Nyírség többhetes nyeretlenségi sorozatnak vetett véget a legutóbbi körben, ezzel a lendülettel legyalulta borsodi ellenfelét is. Mégpedig Haller-showt bemutatva, aki négy gólt hintett, sőt, Budaházi Milán kapus is betalált! A meccset az első félidőben lerendezte a Nyírség, a folytatásban csak kozmetikázni tudott a különbségen a Miskolc.

Futsal NB II: Keleti csoport, 18. forduló

Nyírség FC–MEAFC-Miskolc 10–6 (7–0)

Újfehértó, v.: Szabó F., Vilmányi S. Nyírség: Budaházi M. – Daróczi P., Lakatos T., Haller R., Pataki I. Csere: Kósa M., Pilik G. Játékos-edző: Tóth Erik. Gól: Haller R. 5, Pataki I. 3, Daraóczi P., Budaházi M., illetve Varga L. 2, Szabó B., Juhász B., Farkas Gy., Eperjesi G.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .