Kattints a képre!!

A futsal NB II. Keleti csoport tizennyolcadik, az alapszakasz zárófordulójában a Csenger együttese az éllovas Tiszaföldvárt fogadta – hétfő este.

Hiába küzdött nagyot a zöld mezes csengeri csapat, elúszott a rangadó Fotó: tudósítónktól

A Földvár már biztos elsőként érkezett a szatmári katlanba, a házigazdát pedig a második hely „megvédése” motiválta. A vastagon rangadónak számító összecsapásnak némileg megfogyatkozott kerettel rugaszkodtak neki a hazaiak, a kulcsszereplőnek számító Makay Zoltán kapus eltiltás miatt nem volt bevethető. Fejes János ritkán talál a kapuba, ami nem is az ő reszortja, ezúttal viszont a legjobbkor sült el a lába – egyenlített. Merthogy a látogatók szereztek vezetést mindjárt a meccs elején, majd másodszor is, ráadásul „három” fára duzzasztották előnyüket (1-4), közte két öngóllal!

A szünetig sikerült faragni a hátrányon, ezzel együtt a második félidőben továbbra is kapaszkodni kényszerült a Csenger (4-7). Barcsay Márk és Mándi László vette hátára a csapatot, amely fogcsikorgató küzdelemben egalizált (7-7). A katarzis azonban elmaradt, alig több, mint egy perccel a befejezés előtt ismét a Tiszaföldvár került előnybe, majd egy ütközést követően elszabadultak az indulatok. Felment a pumpa, a pályán csetepaté támadt, piros lapokkal „színesítve”, az eredmény viszont nem változott. A vereség következményeként a harmadik helyen zárt a Csenger.

Futsal NB II: Keleti csoport, 18. forduló

Csenger Futsal–Tiszaföldvár 7–8 (2–4)

Csenger, v.: Szabó P., Szűcs L. Csenger: Cséke M. – Mándi L., Barcsay M., Bakó T., Zán B. Csere: Fejes J., Mona Á., Peterman P., Bence L., Balogh Á., Gaál K., Dávid R. Edző: Szilágyi Sándor. Gól: Barcsay M. 4, Mándi L. 2, Fejes J., illetve Sindel R. 2, Gaál K. (öngól), Vincze P., Zán B. (öngól), Sipos M., Juhász Zs., Ficsor R. Kiállítva: Mándi L. (40. perc), illetve Szabó T. (40. perc)

További eredmények: Rubeola–Airnergy 2–3 (1–1), Gyöngyös–Dunakeszi 6–6 (2–4)

Az alapszakasz végeredménye: 1. Tiszaföldvár 45 pont, 2. Kincsem 37, 3. Csenger 36, 4. Rubeola 33, 5. Airnergy 30, 6. Nyírség 20, 6. MEAFC-Miskolc 18, 8. Dunakeszi 17, 9. Gyulaháza 14, 10. Gyöngyös 9

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .