Kattints a képre!!

Az őszi idény, egyben az esztendő utolsó felnőtt bajnoki mérkőzését rendezték kedd kora délután az örökösföldi létesítményben. A Nyír-Wetland első osztály tizenötödik fordulójából elhalasztott pótmeccsen a Nyíregyháza Spartacus II a tarpai együttest fogadta.

A sötét mezes tarpai együttes nyerte az év, egyben a szezon utolsó bajnokiját a Szpari II otthonában Fotó: Dankó László

A hazaiak mindjárt a tizenötödik másodpercben vezetést szereztek, innen fordítottak és nyertek – a második félidőben 11-est hibázó – vendégek. A Tarpa sikerével a tabella harmadik helyére lépett előre, míg a „kis Szpari” hetedikként fejezte be a szezon első felét.

Nyír-Wetland megyei I. osztály: a 15. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Nyíregyháza Spartacus II–Tarpa 1–3 (1–1)

Örökösföld, v.: Vitkai. Nyíregyháza Spartacus II: Sarkadi B. – Varga B. (Kovalecz S.), Bertók M., Cseh N. (Forgó T.), Czimer-Nyitrai (Virányi T.), Kiss P., Spisák B., Horváth T., Szabó L., Németh B., Czimer L. Edző: Lengyel Roland. Tarpa: Bukrejev – Prihoda (Soltys), Szojma A., Lovcsikov, Kolesnyik (Zakalik), Havriljuk, Arsen, Mihalcsuk, Kucsinszki (Boldizsár M.), Palcsej M., Gál R. Edző: Bubis Iván. Gól: Németh B., illetve Arsen 2, Kucsinszki

Lengyel Roland: – Jobban nem kezdődhetett volna a mérkőzés, mivel azonnal, a középkezdésből megszereztük a vezetést, de ez inkább minket zavart meg. Nem azt játszottuk, amit igazán tudunk, emiatt a vendégek jobban és veszélyesebben futballoztak, egy távoli lövéssel egyenlítettek. A második félidőben más felfogásban léptünk pályára, talán kiegyenlítettebb volt a játék, de két olyan hibát követtünk el, amivel sajnos, eldöntöttük a mérkőzés kimenetelét. El kell ismerni, ezúttal jobban játszott ellenfelünk, amely megérdemelten vitte el a három pontot. Gratulálok a Tarpának, további sok sikert neki! Köszönöm ezt a félévet mindenkinek a klub és a stáb részéről, a játékosoknak pedig az egész őszi alázatos munkájukat!

Bubis Iván: – A hirtelen kapott gól nem zavart meg minket, a labdát mi birtokoltuk, a széleken ígéretes helyzeteket alakítottunk ki, melyekből sikerült háromszor betalálni. Gratulálok a fiúknak a mai és az egész őszi teljesítményhez. Mindenkinek jó pihenést kívánok!

A bajnokság állása:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .