Kattints a képre!!

A futsal NB I hétfő esti, tizenhatodik fordulójában az A Stúdió-Nyíregyháza együttese a DEAC ellen lépett pályára.

A piros mezes nyíregyházi együttes ezúttal sem lassított Fotó: tudósítónktól

A nyíregyháziak önbizalmát megacélozhatta a zsinórban aratott négy győzelem, amivel beékelődtek a közvetlen élcsoportba. Mindeközben a debreceni egyetemisták a még felsőházi rájátszást érő hatodik hely megkaparintásáért törik magukat, amelyet a meccs előtt a Nyírbátor foglalt el…

A Kovácsoktól hemzsegő hazaiak próbálták tehát tovább ütni a vasat, ennek alátámasztásaként Kovács Erik szerzett vezetést, és bármennyire meglepő, a folytatásban „befalazták” a két kaput – legalábbis a szünetig nem született több gól. Sokáig a második félidőben sem, mígnem a hajrához közelítve Öreglaki Norbert, majd Gregory talált be – húsz másodperc leforgása alatt, ezzel lerendezve az összecsapást. Az utolsó percekben ugyan kiszakadt a gólzsák, ami érdemben már nem befolyásolta a meccs kimenetelét, szóval jeles teljesítmény: ez volt sorrendben a Stúdió ötödik sikere!

Futsal NB I: 16. forduló

A Stúdió-Nyíregyháza–DEAC 5–1 (1–0)

Continental Aréna, v.: Zimonyi P., Czene-Joó. Nyíregyháza: Gagyi S. – Öreglaki N., Gregory, Dávid R., Maneca. Csere: Petró M., Szabó L., Krajnyák Zs., Kovács R., Kovács G., Urr D., Kovács E., Lakatos L., Kovács Á. Edző: Lovas Norbert. Gól: Gregory 2, Kovács E., Öreglaki N., Maneca, illetve Tóth A.

További eredmények: Veszprém–Aramis 7–1 (4–0), Nyírbátor–PTE-PEAC 8–3 (5–2), Magyar Futsal Akadámia–Kecskemét 0–1 (0–0)

A bajnokság állása: 1. Haladás 39 pont, 2. A Stúdió-Nyíregyháza 32, 3. Veszprém 32, 4. Kecskemét 32, 5. Berettyóújfalu 30, 6. Nyírbátor 19, 7. DEAC 20, 8. Újpest 17, 9. Aramis 17, 10. Maglód 11, 11. PTE-PEAC 11, 12. Magyar Futsal Akadémia 4

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .