Kattints a képre!!

Az őszi idény, egyben az esztendő utolsó felnőtt bajnoki mérkőzését rendezik kedden az örökösföldi létesítményben. A Nyír-Wetland első osztály tizenötödik fordulójából elhalasztott pótmeccsen a Nyíregyháza Spartacus II a tarpai együttest fogadja.

A tarpai együttes feljebb kúszhat a tabellán – győzelem esetén Fotó: három határ hírei

A találkozó meglehetősen nagy jelentőséggel bír, a tabellán hetedik „kis Szpari” – győzelem esetén – akár az ötödik helyre léphet előre, míg a tarpai együttes a három pont megszerzésével felférkőzhet a „dobogó” harmadik fokára.

Nyír-Wetland megyei I. osztály: a 15. fordulóból elhalasztott mérkőzés, kedd (kezdés: 13 óra)

Nyíregyháza Spartacus II (7.)–Tarpa (4.)

Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – Azt kell mondjam, ellenfelünk előttünk jár minden tekintetben, szóval nem lesz könnyű mérkőzés, de megteszünk mindent, hogy jó eredménnyel jöjjünk le a pályáról. Ugyanakkor számunkra fontosabb, hogy egy színvonalas meccset játszunk, ha ez sikerrel is párosul, nagyon boldogok leszünk.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Jó iramú mérkőzésre számítok, hiszen két azonos erősségű, fiatal csapat találkozik. Vannak eltiltottjaink és sérültjeink is, most azok a játékosok, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak a bajnokságban, bebizonyíthatják, hogy helyük van a csapatban.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .