Kattints a képre!!

Egyszerű lenne annyival elintézni az amatőr válogatottak hétvégi észak-keleti régiójának – nyírbátori – selejtezőjét: hideg lesz, de majd fűt a megyeszeretet!

A megyei válogatott motiváltan várja a hétvégi selejtezőt Fotó: tudósítónktól

Mert szinte bizonyosan hamisítatlan téli körülmények között rendezik a Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legjobbjait felvonultató tornát. A tét a négyes döntőbe jutás, a csoportelső kvalifikálja magát a Pest megye által szervezett fináléba. A mieink tehát házigazdaként, mindjárt a szombati – 2×30 perces – nyitómeccsen debütálnak, mégpedig a hevesi együttes ellen, amely az előző két kiírásban az egyik legkomolyabb vetélytársnak számított. A vendégek – négy esztendeje, sikeres óvás után – az élen végeztek, két éve sikerült a „visszavágás”: akkor a színeinket képviselő csapat hibátlan mérleggel nyerte az eseményt, végül bronzéremmel zárta az országos csatározást.

– Azt gondolom, a rendelkezésre álló rövid idő során elvégeztük a fiúkkal azt a munkát, amit lehetett – közölte Kiss Tamás edző, aki segítőjével, Piskóti Zsolttal irányítja a megyei válogatottat. – Igazából arról szólt a történet, hogy minél gyorsabban nagyon jó légkör alakuljon ki, ezzel hál’ istennek nem is volt probléma. Minden egyes játékoson érzem, hogy motivált, természetesen minél eredményesebb szereplésre törekszünk. Ez nyilván nem lesz könnyű egy ilyen tornán, nem beszélve arról, hogy az ellenfeleket gyakorlatilag lehetetlen feltérképezni, egy biztos, mindent meg fogunk tenni a siker érdekében.

Amatőr válogatottak tornája, Észak-keleti régió: a program, Nyírbátor

Szombat, 1. forduló: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye–Heves megye, 9 óra. Borsod-Abaúj Zemplén megye–Nógrád megye, 10.30.

2. forduló: Hajdú-Bihar megye–Borsod-Abaúj Zemplén, 13 óra. Nógrád–Szabolcs-Szatmár-Bereg, 14.30, Heves–Hajdú, 16 óra

Vasárnap, 3. forduló: Heves–Borsod-Abaúj-Zemplén, 9 óra.

4. foduló: Hajdú–Nógrád, 10.30, Borsod-Abaúj-Zemplén–Szabolcs-Szatmár-Bereg, 13 óra.

5. forduló: Nógrád–Heves, 14.30, Szabolcs-Szatmár-Bereg–Hajdú, 16 óra

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .