Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizedik fordulójából elhalasztott mérkőzést pótoltak szerdán – a nyíregyházi stadion műfüves pályáján.

Támad a sárga mezes ibrányi csapat – mindhiába, a pótbajnokit a Szpari II nyerte Fotó: Dankó László

A meglehetősen csípős hidegben rendezett összecsapáson a Szpari II kicsikarta a győzelmet az Ibrány ellen: így a piros-kék fiatalok a tizedikről a hetedik helyre léptek előre a tabellán, míg az Ibrány maradt a tizenötödik pozícióban. A Nyíregyháza Spartacus II együttesére vár még egy pótmérkőzés a jövő héten, amikor a Tarpát fogadja.

Nyír-Wetland megyei I. osztály: a 10. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Nyíregyháza Spartacus II–Ibrány 2–1 (1–0)

Nyíregyháza, Városi Stadion, v.: Veres J. Nyíregyháza Spartacus II: Sarkadi B. – Varga B. (Szabó L.), Cseh N. (Konzili M.), Pataki B., Czimer-Nyitrai (Bodnár V.), Kiss P., Virányi T., Spisák B., Czimer L., Ferencz B. (Bertók M.), Chrien B. (Forgó T.). Edző: Lengyel Roland. Ibrány: Tóth N. – Barzó G. (Ács Á.), Bégányi B. (Hornyák M.), Bökönyi L., Molnár Z., Lukács B., Kállai G., Farkas M., Bertók D., Csatári Á., Nagy D. (Bészély G.). Játékos-edző: Kiss Péter, Tóth Norbert. Gól: Pataki B., Cseh N., illetve Kállai G.

Lengyel Roland: – Ha reálisan akarom értékelni, megérdemeltük a győzelmet, mert sok helyzetet dolgoztunk ki, de vagy a kapus védett nagyot, netán a védők blokkoltak, vagy mi hoztunk rossz döntéseket. A végén volt egy kapufája a vendégeknek, ezt szerencsére megúsztuk, így megnyertük ezt a számunkra fontos meccset. Két újoncot avattunk az U19-es korosztályból, Czimer Lőrincet és Bognár Viktort, mindketten jól játszottak, gratulálok nekik. További sok sikert az Ibránynak!

Kiss Péter: – Sajnáljuk, mert nem érdemeltünk vereséget, a fiúk mindent megtettek a pontszerzés érdekében, de a kapufáról többször is kifelé pattant a labda. A játékvezetésről csak annyit, hogy többet foglalkoztak a csapatunk teljesítményének a minősítésével, mint a saját dolgukkal! Köszönjük a Szparinak hogy belement a mérkőzés módosításába!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .