Kattints a képre!!

Errefelé is három az igazság: harmadik, egyben utolsó közös edzését tartotta szerda este a megyei amatőr válogatott, amit ugyebár megspékelt egy edzőmeccs a Szpari II ellen a múlt héten.

A megyei válogatott tagjai már hétvégi tornára koncentrálnak Fotó: tudósítónktól

Az „utolsó simítást” a nyíregyházi Filo SE sportcentrumában tartotta az együttes, többre pedig már nincs idő: a Kiss Tamás és segítője, Piskóti Zsolt irányította együttes december 2-3-án, vagyis az előttünk álló hétvégén az észak-kelet magyarországi régió öt együttesét felvonultató selejtező tornán lép színre – Nyírbátorban. Ahol a négyes döntőbe jutásért száll harcba Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves és Nógrád legjobbjai ellen: a csoportgyőztes kvalifikálja magát a Pest megye által szervezett fináléba.

A szombat-vasárnapi eseményre hangoló keretben újabb változások történtek: a nagyecsedi Erdős Márk, illetve Somlyai Gábor, a mátészalkai Papp Csaba, valamint a kállósemjéni Gömze Antal sérülés miatt nem lesz bevethető, helyükre a mátészalkai Lyáh Artúr, továbbá az újfehértói Zámbó Dániel kapott behívót.

Megyei amatőr válogatott: a játékoskeret

Kapusok: Lőrincz Zsolt (Mándok), Szilágyi Patrik (Mátészalka)

Védők: Bodó Gábor (Mátészalka), Fejes János (Mátészalka), Csáki József (Mátészalka), Hudák Máté (Mátészalka), Csáki Bertalan (Újfehértó), Pallai Gergő (Újfehértó), Pócsi Balázs (Nagyecsed), Lakatos Bence (Kállósemjén)

Középpáyások: Bodó László (Mátészalka), Fenyőfalvi Dávid (Mátészalka), Hamza Tamás (Kállósemjén), Pekk Tamás (Kállósemjén), Varga Balázs (Nyírbátor), Zámbó Dániel (Újfehértó)

Támadók: Lyáh Artúr (Mátészalka), Toldi András (Mátészalka), Somogyi Tibor (Újfehértó), Nagy Norbert (Nagyecsed), Baglyos Levente (Mándok)

Kattints a képre!

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .