Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizedik fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolnak szerdán – a nyíregyházi stadion műfüves pályáján.

Egyik csapat sem szeretne elhasalni Fotó: Dankó László

Eredetileg az örökösföldi létesítményben találkozott volna a Szpari II és az Ibrány, de helyszínváltozás történt, a megyeszékhely készülő arénájának tőszomszédságában játszanak a felek. A hazaiak győzelem esetén több helyet előreléphetnek a tabellán, pláne, hogy még a Tarpa ellen is vár rájuk egy pótmérkőzés. A vendégek pozícióját nem befolyásolja az eredmény, mindazonáltal közel sem mindegy, hogy pontszámban feljebb tudnak-e zárkózni…

Nyír-Wetland megyei I. osztály: a 10. fordulóból elhalasztott mérkőzés, szerda (kezdés: 18 óra)

Nyíregyháza Spartacus II (10.)–Ibrány (15.)

Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – Több, mint két hete nem játszottunk bajnokit, próbáltuk tűzben tartani a csapatot, éppen ezért jól jött számunkra is a megyei válogatott elleni edzőmeccs. Remélem, hogy a válogatottnak is segítettünk, mindenesetre a gyerekeknek nagy élmény volt ilyen képességű futballisták ellen pályára lépni. Szurkolunk és sok sikert kívánunk a hétvégi tornához! A szerdai mérkőzésen pedig szeretnénk itthon tartani a pontokat.

Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzőpárosának tagja: – Az őszi szezon utolsó mérkőzéséből szeretnénk kihozni a maximumot!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .