Kattints a képre!!

A futsal NB I hétfő esti, tizenötödik fordulójában az A Stúdió-Nyíregyháza együttese a Veszprém ellen lépett pályára.

A piros mezes Stúdió jól állt a lábán a Veszprém elleni bajnokin Fotó: tudósítónktól

A hosszú ideje meghatározó erőnek számító, a tabella második helyén táborozó bakonyiak – egy meccsel kevesebbet játszva – csupán három ponttal előzték meg az aktuális találkozó előtt a negyedik nyírségieket, akik győzelem esetén feljebb nyomulhattak a tabellán. A vendégek korai góljára a hazaiak két brazil légiósa „felelt”, az előny viszont hamar eltűnt. A változatosság kedvéért – néhány perc elteltével – a Veszprém hintett kettőt (2–3), majd Öreglaki Norbert sem akart kimaradni a sorból: ő is gyorsan duplázott, úgyhogy megint fordult a kocka (4–3).

Ilyen előzmények után benne volt a pakliban, hogy bármi megtörténhet a folytatásban. És lőn. Egyenlített a látogató, majd Gregory villanásával megint a Stúdió szénája állt jobban (5–4), az idő múlásával pedig egyre nagyobb sansz mutatkozott egy újabb (bravúr)győzelemre. Mindezt, persze nem adták könnyen, csigalassúsággal morzsolódtak a percek, mígnem az utolsó pillanatokban Dávid Richárd megszerezte az idegnyugtató, egyben mindent eldöntő gólt. Zsinórban negyedik sikerét aratta a nyíregyházi legénység, amely a harmadik helyre rakétázott.

Futsal NB I: 15. forduló

A Stúdió-Nyíregyháza–Veszprém 6–4 (4–3)

Continental Aréna, v.: Szabó F., Balla L. Nyíregyháza: Gagyi S. – Öreglaki N., Gregory, Dávid R., Maneca. Csere: Petró M., Szabó L., Krajnyák Zs., Kovács R., Kovács G., Urr D., Kovács E., Lakatos L., Kovács Á. Edző: Lovas Norbert. Gól: Gregory 2, Öreglaki N. 2, Maneca, Dávid R., illetve Everton 2, Gerencsér A., Fridrich D.

További eredmények: PTE-PEAC–Maglód 6–6 (4–2), Aramis–Nyírbátor 6–3 (3–1), Újpest–Haladás 2–7 (1–1), Berettyóújfalu–Magyar Futsal Akadémia 8–0 (6–0), Kecskemét–DEAC 2–0 (0–0)

A bajnokság állása: 1. Haladás 39 pont, 2. Berettyóújfalu 30, 3. A Stúdió-Nyíregyháza 29, 4. Veszprém 29, 5. Kecskemét 29, 6. DEAC 20, 7. Nyírbátor 19, 8. Aramis 17, 9. Újpest 17, 10. Maglód 11, 11. PTE-PEAC 11, 12. Magyar Futsal Akadémia 4

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .