Kattints a képre!!

A fák nem nőnek az égig, a bokrok még annyira sem: mindazonáltal Bokor Márk – a Kemecse elleni idegenbeli bajnokin – berámolt két góljával „magasan”, konkrétan a megyei első osztályú tabella tetején tartotta a Mándokot.

Bokor Márk szoros felügyelet mellett is érvényesülni tudott Fotó: szon.hu

A tizenkilenc éves center – akárcsak csapattársai – az őszi zárókörben felszántotta az egyébként is mély pályát, a 3–0-ra megnyert összecsapás után pedig nem kellett ringatni, de legalább szépeket álmodhatott.

– Ünnepeltünk, mégiscsak őszi bajnokok lettünk – adott némi ízelítőt a mándoki öltözőben uralkodott légkörről Bokor Márk, aki az idény során hat góllal segítette a mándoki brigádot. – Odatettük magunkat, mindenki akarta ezt a győzelmet, igazából más lehetőségünk nem is volt. A sors az egyik kezével elvesz, a másikkal pedig ad: bár az előző két meccset elbuktuk, nagyon sok melót beletettünk ebbe a szezonba, amikor viszont nagyon kellett megkaptuk, amiért megdolgoztunk. Sokat kivett belőlünk a meccs, én speciel nagyon elfáradtam, de megérte, és örülök, hogy részese lehettem ennek a szereplésnek. Szerezhettem volna több gólt is ősszel, de ez az utolsó kettő talán mindent visz. Az egyik gólt a családomnak, akik mindig mellettem állnak, a másikat pedig Gyüre Tominak ajánlom, hogy mielőbb felépüljön!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .