Kattints a képre!!

Nem lehet fából vaskarikát csinálni, vasakarattal viszont bármi elképzelhető. Főleg, ha elsül a „balos”. Márpedig Vass Richárd a Nyírbéltek megyei első osztályú csapatának huszonöt éves szélsője a bajnoki hajrájában előbb a Kótaj, majd a vasárnapi őszi zárófellépésen a Csenger ellen egyaránt duplázott.

Vass Richárd (balról) a szezon végén kapta el a fonalat Fotó: Imre Mónika

Mindebből a tabellán tizenegyedik együttes húzott hasznot, amely az ominózus két összecsapás megnyerésével jelentősen kozmetikázott szereplésén.

– Nekem úgymond rosszkor jött, hogy vége az idénynek, éppen most kezdtem belelendülni – elmélkedett Vass Richárd, aki hat gólt szerzett az idény során. – Nagyon sokáig készültem rendesen a korábbi csapataimnál, a Bélteknél a heti két-három edzés megtette hatását, meg aztán Gyarmati Bandi edző bá utasításait igyekszem betartani, ez eredményre vezetett. Amúgy egyáltalán nem vagyok elégedett, mert jóval többet ki lehetett volna hozni ebből az idényből: az is igaz, rengeteget voltam beteg, állandó megfázással küszködöm, sérülés is zavart, így azért nem egyszerű futballozni. Na, majd tavasszal remélhetőleg jobb lesz, hátha minden klappolni fog.

Videó: a nyírbélteki Vass Richárd bombagólja a Kótaj elleni bajnokin

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .