Kattints a képre!!

A futsal NB II. Keleti csoport második fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolt a csengeri csapat, amely az újonc Airnergy otthonában lépett pályára – hétfő este.

Mándi László veszélyeztet, a Csenger pedig fontos győzelmet aratott Fotó: Szilágyi Hanna

Pest megér egy estet. Mindez olyannyira igaz, hogy a szatmáriak legyűrték a fővárosiakat, így az alapszakasz első köre után a tabella élére szökkentek! Nem volt izgalommentes az összecsapás, a hazaiak nem adták olcsón a bőrüket, de a csengeriek szíve – sokadszor – nagyot dobbant. A vendégek a B betűsök góljaira alapoztak: Balogh Alex, Barcsay Márk, majd Bakó Tamás vette be az ellenfél kapuját: jóllehet a hajrában 1-3-as állásnál szépített az Airnergy, így az utolsó percet ki kell húzni a győzelem érdekében – sikerült.

Futsal NB II: Keleti csoport, 2. forduló

Airnergy–Csenger Futsal 2–3 (1–1)

Budapest, v.: Apkó T., Urgyán A. Csenger: Makay Z. – Fejes J., Mándi L., Barcsay M., Zán B. Csere: Cséke M., Balogh A., Bakó T., Bence L., Dávid R. Edző: Szilágyi Sándor. Gól: Szabó M., Szabó Á., illetve Balogh A., Barcsay M., Bakó T.

A bajnokság állása: 1. Csenger 22 pont, 2. Tiszaföldvár 20 pont, 3. Rubeola 19, 4. Kincsem 16, 5. Airnergy 12, 6. MEAFC-Miskolc 12, 7. Nyírség 11, 8. Dunakeszi 7, 9. Gyöngyös 4, 10. Gyulaháza 4

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .