Kattints a képre!!

Megkezdődött a futsal NB III-as bajnokság: igaz a hétfői nyitófordulóban csupán egyetlen mérkőzést játszottak, amelyen a sonkádi csapat a Mád otthonában lépett színre – hétfő este.

A sárga mezes sonkádiak sokáig jól tartották magukat Fotó: tudósítónktól

A nyolc együttest felvonultató mezőnyben borsodi és hajdúsági riválisok mellett a Bátor-Futsal, a Csenger-Beregvidék, a DBFC-Piricse, illetve Demecser, képviseli színeinket, no meg természetesen a Sonkád. A szatmáriak meglehetősen karcsú létszámban utaztak a meccsre, mindennek dacára prímán tartották magukat. Bár rendre a borsodiak vezettek, folyamatosan egyenlítettek a vendégek, sőt a második félidő 34. percében fordítottak (6–7). A hajrában viszont „bedarálták” őket a hazaiak. Tizenhat gól született, két sonkádi játékos is triplázott – ez sem volt elég…

Futsal NB III: Szabolcs megyei csoport, 1. forduló

Mád–Sonkád  9–7 (4–3)

Mád, v.: Suszter L., Nagy L. Sonkád: Szabó Á. – Horváth R., Ruha O., Barta K., Lakatos F. Csere: Botos V. Edző: Homoki Endre. Gól: Bohus P. 3, Beör B. 2, Spéder B. 2, Szűcs Á. 2, illetve Lakatos F. 3, Barta K. 3, Ruha O.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .