Kattints a képre!!

A megyei másodosztály 3. számú csoport tizenharmadik, őszi zárófordulójában két mérkőzést rendeztek vasárnap.

Rohamot indít a vámosoroszi kapus a Nyírvasvári elleni rangadón Fotó: Borbély Balázs

Megyei II. osztály, 3. számú csoport: 13. forduló

Nyírvasvári-Vámosoroszi 2-2 (1-0)

Nyírvasvári, 100 néző, v.: Jurkinya T. Nyírvasvári: Szegedi G. – Karczub G., Polacsek I., Székelyi N., (Farkas S.) Fekete M., Csiszár P. (Kiss B.), Balogh N. (Lazók G.), Scheibli M. (Serbán J.), Jónás K., Tóth T. (Kiss I.), Nagy T. Edző: Paulik János. Vámosoroszi: Kánya G. – Róka R., Imre Zs., Kövesligeti L., Riskó T., Bakó G. (Szabó A.), Bakó K., Somogyi T., Juhász N., Imre M., Somogyi N. Játékos-edző: Imre Zsolt. Gól: Balogh N., Tóth T., illetve Juhász N., Bakó A. Ifi: 3-2.

Paulik János: – Kiénekelték a sajtot a szánkból az utolsó pillanatban, mindenesetre az egész éves teljesítményhez gratulálok a fiúknak. Jól fog jönni a pihenés és újult erővel térünk vissza tavasszal. A Heller fiúknak köszönjük a finom falatokat, jó pihenést a megye futballszerető társadalmának.

Imre Zsolt: – Sajnos, az őszi szezon utolsó mérkőzésére tizenkét emberrel tudtunk eljönni. Részben ennek köszönhetően, illetve a meccs összképe alapján úgy gondolom, igazságos döntetlen született. A játékvezetőről sajnos, jót nem tudok mondani, rosszat meg nem szeretnék. Gratulálok a csapatnak az őszi első helyhez és a veretlen szerepléshez. Köszönjük szépen a hazai csapatnak az ellátást,  „nagy szeretettel” várjuk vissza őket és szurkolóikat. Sok sikert nekik a továbbiakban.

Tiszaszalka-Milota 3-1 (1-0)

Tiszaszalka, 75 néző, v.: Maleskovits R. Tiszaszalka: Zeke K. – Lőrinc T., Varga T., Lakatos L., Peregrin R., Balogh L., Ujvári A., Rakóczi D., Bartha F., Bálint A. (Horváth M.), Oleksza J. (Krecz N.). Játékos-edző: Balogh Dezső. Milota: Tóth K. – Paládi I., Nagy B., Makár A., Rácz V., Horváth A., Nagy Z., Fejes P., Fejes D., Rétfalvi B., Kondor M. Edző: Elek László. Gól: Varga T., Bartha F., Krecz N., illetve Rácz V. Ifi: 0-8.

Balogh Dezső: – Egy kínkeserves győzelem volt, gratulálok az ellenfélnek a mai teljesítményükhöz. Örülünk, hogy jön a téli pihenő.

Elek László: – A vereségek között is vannak különbségek. Akármilyen összetételben is, de ma megdícsérem a csapatot, mert szoros meccset tudtunk játszani, még úgy is hogy a hazaiak több góllal is nyerhettek volna. Ez vállalható vereség. Gratulálok a nagy napot kifogó kapusunknak, illetve az ificsapat győzelméhez.

Kocsord–Szatmárcseke 3–0, játék nélkül.

A bajnokság állása:

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .