Kattints a képre!!

Aki bújt, aki nem, jövök. A buji Radó Zoltán egyáltalán nem játszik bujócskát, ott segít, ahol éppen kell. A harmincnyolc éves futballista három gólt hintett a megye hármas brigádban a Demecser elleni hazai bajnokin (7–0), momentán csatárként – de volt ez másként is…

Radó Zoltán három gólt rúgott hétvégén és soha nem vágyodott el a buji csapattól Fotó: Mester János

A világéletében a Nyugat csoport nyolcadik helyén táborozó egyletet erősítő Jolly Joker az idők során minden csapatrészben megfordult már, és ez szó szerint értendő.

– Az előző szezonban több meccsen kapusként szerepeltem, mert „lyukas” volt ez a poszt: nem variáltam, be kellett állni védeni és kész – árulta el Radó Zoltán, aki tizenöt góljával a legeredményesebb frontembere a nyár óta Fabók István irányította legénységnek. – Pista találta ki, hogy menjek vissza csatárnak, amúgy régebben leginkább ezt játszottam, de játszok én mindent, amire éppen szükség van. Mindig is Bujon fociztam, úgy alakult, hogy már én vagyok a legidősebb a keretben: korábban lett volna lehetőség magasabb szinten is kipróbálni magam, de itt nőttem fel, itt futballoznak a haverok, sőt, sokáig a bátyám is, valahogy nem vágyódtam el. Ráadásul az utóbbi időben most van a legjobb csapatunk, jók a kilátások.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .