Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenötödik, őszi zárófordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A kemecsei hölgykoszorú a jó időnek és az őszi szezonnak is búcsút int a Mándok elleni szombati bajnokin Fotó: szabolcsfociinfo

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 15. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (12.)–Nyírmeggyes (16.)

Géczi István, a Vásárosnamény edzőpárosának tagja: – Az őszi forduló utolsó hazai mérkőzésén szeretnénk győzelemmel búcsúzni a szurkolóinktól.

Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Olvastam, a Bundesliga utolsó helyén álló Union Berlin zártkapuk mögött készül abban a reményben, hogy a csapat jobban teljesítsen. Ha ez a recept, akkor Meggyesen minden kaput lelakatolok, és még a kulcsokat is eldugom!

Nyírbátor (5.)–Nagyecsed (10.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Nem ragozom, győzelemmel szeretnénk búcsúzni közönségünktől.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Igazi szezon végi meccsre számítok, ahol bármelyik oldal dominálhat a keretek szűkössége miatt. A Tarpa elleni győzelem akkor ér valamit, ha most is győztesen hagyjuk el a pályát, ehhez átlagon felüli teljesítmény kell mindenkitől.

Kemecse (8.)–Mándok (1.)

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Az év utolsó mérkőzésén szeretnénk otthon tartani a három pontot, ami viszont ennél is fontosabb, hogy felszabadult játékot várok a csapatomtól!

Kocsis János, a Mándok edzője: – Ahhoz, hogy a pozíciónkat meg tudjuk tartani, három pontot kell szerezni, ennek szellemében készültünk és lépünk pályára.

Vasárnap

Nagykálló (11.)–Mátészalkai MTK (2.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – A bajnokság egyik legjobb csapata érkezik, amely ráadásul nagyon jó formában van, de bízom a fiúkban, hogy számunkra kedvező eredménnyel tudjuk zárni az őszt.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Játékosként és utánpótlásedzőként nagyon sok szép élmény köt a Nagykállóhoz, de most egyértelműen szeretnénk sikeresen szerepelni, ami tudjuk, nem lesz könnyű a hazai pályán különösen masszív ellenféllel szemben.

Kállósemjén (4.)–Kótaj (14.)

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Az első kör utolsó mérkőzése következik, mindenképpen nyerni kell, hogy versenyben maradjunk.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Sajnos, megintcsak utolért minket az, amit a bajnokság elején már átéltünk, tele vagyunk sérültekkel, ráadásul eltiltás is sújt minket. Ettől függetlenül készülünk a meccsre, és nem feltartott kézzel megyünk a címvédőhöz.

Újfehértó (6.)–Ibrány (15.)

Madalina György, az Újfehértó edzője: – Szerettem Ibrányban dolgozni, bár a vége „kesernyésre” sikerült. Nagyszerű szurkolótábort, korrekt vezetőket és kiváló játékosokat ismertem ott meg: jelenleg is több olyan futballista szerepel náluk, akik magasabb osztályban is megfordultak már, éppen ezért technikás, jó focit játszanak. Hogy az eredmények miért nem jönnek, ez nem rám tartozik. Ugyanezt elmondhatom a saját csapatomról is, hasonló stílusban játszunk, akik kilátogatnak a vasárnapi mérkőzésre, színvonalas találkozót láthatnak – remélem, hazai győzelemmel.

Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzőpárosának tagja: – Tisztában vagyunk azzal, hogy egy jó keretből álló csapathoz látogatunk, de ha át tudjuk menteni a múlt heti mentalitást, hozzáállást, akkor lehet keresni valónk.

Nyírbéltek (13.)–Csenger (7.)

Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Úgy gondolom, nekünk minden héten háború, ezen a hétvégén sem lesz másként. Ebből a harcból győztesen szeretnénk kikerülni.

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Küzdelmes mérkőzésre számítunk, lelkes, maroknyi csapatommal a pontszerzés reményében lépünk pályára.

A Nyíregyházi Spartacus II–Tarpa mérkőzést december 5-én rendezik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .