Kattints a képre!!

Matyi Zoltán lábában dinamitot rejtettek el: a Mándok huszonkét éves védője lassan, de biztosan megszolgálja a szabadrúgáskirály titulust. Legalábbis ebben a műfajban mindenkit lepipál a megye egy őszi idényében.

Matyi Zoltán a szabadrúgások mestere Fotó: cigandse

Nem mellesleg a Kocsis János irányította brigád eredményesen muzsikál, a tabella második helyére rakétázott, miközben Matyi Zoltán már négy gólt hintett „szabiból”. A legutóbbi, Ibrány elleni löketről speciel éppen nem készült felvétel, talán mert még a bennfentesek sem hitték, hogy harminc méterről is a kapuba ágyúzza a labdát.

– Úgy volt, hogy korábban mondogatták páran, jó a rúgótechnikám: télen igazoltam a Mándokhoz, itt pedig most már rendszeresen én végzem el a pontrúgásokat, elég jól megy szerencsére – merült a témába Matyi Zoltán. – Hétközben szoktam néha gyakorolni, ha van rá lehetőség, amúgy a szombati meccsen kevesen hitték el, hogy harmincról is rálövöm, nem is vette fel senki… Azért reménykedem, lesz még esély ősszel, várom a következőt! Azt gondolom, telitalálat volt idejönni, nagyon jól érzem magam a csapatban, „gyilkos” a társaság, ezért is tudunk nyeregetni, olyanok vagyunk, mint egy kis család.

Videó: Matyi Zoltán gólja a Nagykálló elleni bajnoki nyitányon

Videó: Matyi Zoltán hajszálpontos lökete a Szpari II elleni meccsen

Videó: …és a trilógia harmadik epizódja: Matyi Zoltán a kótaji kaput is bevette szabadrúgásból

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .