Kattints a képre!!

Krizsanovszki Ádám bő egy hét múlva huszonegy éves lesz: a kapus, akárcsak a Sényő-Carnifex NB III-as csapata számára mindez abszolút nyerőszám.

Imrő László edző (jobbról) elégedett lehetett az ifjú kapus teljesítményével Fotó: tudósítónktól

A nyáron az Ibránytól visszatért hálóőr – Szondi Levente kiállítása, egyben eltiltása miatt – előbb a Gyöngyös ellen tíz percre „ugrott be” a mérkőzés hajrájában, vasárnap Tiszafüreden már kezdőként vetették be. Mindkét összecsapást behúzták a szabolcsiak, aminek jótékony hatásaként rögtön a középmezőnybe rakétáztak. A „kis Krizsa” – akinek édesapja, András ugyancsak védett anno sényői színekben – szűk három esztendeje már átesett a tűzkeresztségen, midőn csereként beállt a Balassagyarmat elleni találkozó utolsó pillanataiban, így joggal feltételezhető, az igazi áttörés most érkezett el.

– Úgy volt, a fater is eljön, pláne, hogy régen védett is a Füredben, de meggondolta magát, mert azt mondta, ha ott van, jobban izgulna, mint én – taglalta Krizsanovszki Ádám. – A neten közvetítették a mérkőzést, reggel együtt néztük vissza a gólt, amit kaptam: utólag belegondolva, talán jobb lett volna nem kimozdulni a kapuból, a lényeg viszont, hogy nyertünk. Igen, ezt tekintem én is a valódi bemutatkozásnak, volt bennem drukk, de ahogy megkezdődött a meccs, megnyugodtam. A csapat jól védekezett, ami nyilván megkönnyítette a dolgom, sokat számított, hogy a többiek biztattak, segítettek. Aztán majd kiderül, mi lesz a folytatásban…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .