Kattints a képre!!

A megyei másodosztály 3. csoport hetedik bajnoki fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A Csengersima legutóbb rangadót nyert a zöld mezes Nyírvasvári otthonában, mindazonáltal továbbra is szoros a küzdelem az élbolyban Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály, 3. csoport: 7. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Kisar (11.)–Tisztaberek (9.)

Siti Ferenc, a Kisar edzője: – Ideje lenne gyűjtögetni a pontokat, mert a végén még azt gondoljuk magunkról, hogy kutyaütők vagyunk. A sérültekkel kiegészülve, hazai pályán, fegyelmezett játékkal, miért ne sikerülhetne?

Garda Endre, a Tisztaberek játékos-edzője: – Idegenben eddig hibátlanok vagyunk, nem szeretnénk most sem botlani.

Tiszaszalka (7.)–Szatmárcseke (14.)

Balogh Dezső, a Tiszaszalka edzője: – Nem ismerjük az ellenfelet, de hazai pályán nem lehet más célunk, mint megnyerni a meccset.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Nincs itt miről beszélni, egyszerűen nem tudok már mit mondani. Remélem, el tudunk menni, ott leszünk és játszunk…

Csengersima (1.)–Kocsord (5.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Hétvégén a Kocsordot fogadjuk, amely képes meglepetéseket szerezni, de szerintem, senkinek sem mondok újat: itthon, csakis a három pont megszerzése a cél.

Tóth Zoltán, a Kocsord edzője: – A bajnokcsapat, jelenleg is hibátlan Sima ellen nem lesz könnyű feladatunk, mert nem véletlenül áll ott, ahol. A kilencven percen keresztül végig nagy akarattal, keményen, fegyelmezetten kell majd futballozni. Nem fér bele az, amit legutóbb a Milota ellen az első félidőben mutattunk! Itt a lehetőség a játékosaim előtt, hogy egy jó csapat ellen megmutassák, valóban mire is képesek. De bízom a fiúkban, ők is jó játékosok csak el kell hinni, hogy van keresnivalónk és bátran kell játszani, az adódó lehetőségeket minél nagyobb százalékban kihasználni. Ha ezeket sikerül megvalósítani, akkor lehet esélyünk, ellenkező esetben nem.

Sonkád (10.)–Nyírvasvári (3.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Ismét egy topcsapat érkezik, de azért hazai pályán megpróbálunk jó eredményt elérni.

Paulik János, a Nyírvasvári edzője: – Mindent megteszünk, hogy győztesen hagyjuk el a sonkádi pályát!

Vasárnap

Ópályi (8.)–Nagydobos (4.)

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Úgy gondolom, ezt a mérkőzést mindkét oldal nagyon várja. Ismerjük az ellenfél játékosait, főleg azokat, akik tőlünk mentek el, ismerjük a mestert, Kósa Józsit, nekik nem kell majd sokat utazni az ópályi katlanig. Biztos vagyok benne, hogy a srácok az utolsó pillanatig küzdeni fognak, hogy borsot törjenek a nagyobb célokért küzdő dobosiak orra alá, aztán győzzön a jobb!

Kósa József, a Nagydobos edzője: – A hétvégén nagyon nagy presztízsmérkőzésre van kilátás, hiszen az utóbbi időben feljövőben lévő hazai csapathoz látogatunk. Persze, mi sem feltartott kézzel érkezünk, remélem, sportszerűség határain belül jó és színvonalas meccset tudunk játszani. Mi is jó csapat lehetnénk, mivel ezen a szinten, ilyen pocsék játékkal is meg tudtuk nyerni a mérkőzések többségét, viszont most nagyon örülnék, ha kicsivel jobb teljesítménnyel számunkra kedvező eredményt érnénk el. Azt gondolom, erre a mérkőzésre egyik csapatot sem kell külön motiválni, mindenki ismer mindenkit, ha mégis, akkor már megette a fene az egészet.

Őr (12.)–Vámosoroszi (2.)

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – A hétvégi győzelem remélhetőleg áttört egy gátat, de tisztában vagyunk azzal, hogy erős csapat érkezik. Meglátjuk, hogy alakul…

Imre Zsolt, a Vámosoroszi játékos-edzőpárosának tagja: – Egy olyan csapathoz látogatunk, amely hétvégén megszerezte első győzelmét és hazai pályán is biztosan oda fogja magát tenni. Idegenben egyébként is minden meccs nehéz. Csak abban az esetben lehet esélyünk a győzelemre, ha mindenki a maximumot próbálja nyújtani.

A Milota-Fehérgyarmat mérkőzést november 25-én rendezik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .