Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság nyolcadik fordulójában három mérkőzést játszottak vasárnap.

A piros mezes újfehértói csapatnak meg kellett küzdeni a győzelemért a Nagykálló otthonában Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 8. forduló

Kótaj–Nyíregyháza Spartacus II 0–2 (0–2)

Kótaj, 77 néző, v.: Pethő P. Kótaj: Csikós Zs. – Sallai M., Nagy D., Papp M. (Sárközi D.), Tüzes Zs. (Bakó Z.), Dencs Á. (Kató T.), Boros I. (Illés A.), Nardai N., Csörgő K., Szarka J., Molnár M. (Petruska A.) Edző: Seregi Mihály. Nyíregyháza Spartacus II: Bese B. – Márton D. (Asztalos B.), Bertók M., Paku R. (Kovalecz S.), Kiss P. (Kárpátfalvi D.), Chrien B., Spisák B., Horváth T., Szabó L. (Virányi T.), Konzili M. (Czimmer Á.), Forgó T. Edző: Lengyel Roland. Gól: Márton D., Szabó L.

Seregi Mihály: – Az első félidőben eldőlt mérkőzés, amelybe a szünet után sem tudtunk visszajönni, a Szpari II megérdemelten nyert és további sok sikert neki!

Lengyel Roland: – A játék képe alapján azt gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk. A második félidőben akár nagyobb különbségű is lehetett volna győzelmünk, bár hozzá kell tenni, akadt egy-két szituáció, amikor a Kótaj visszajöhetett volna a meccsbe. Gratulálok a csapatnak, további sok sikert a Kótajnak! Sok sikert kívánok a sérülésből felépült Paku Rolandnak!

Tarpa–Austria Juice-Vásárosnamény 2–0 (0–0)

Tarpa, 347 néző, v.: Hegedűs Cs. Tarpa: Csicskan – Kosztik (Nemes I.), Herman (Prihoda), Bodan, Havrriljuk, Arsen, Sztankov (Hilka), Kucsinszki, Gál R., Palcsej, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Austria Juice-Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Tóth F., Berec G. (Illés G.), Zán B. (Kozma M.), Deskó D., Kopor A. (Nagy Á.), Barta F. (Ujvári P.), Deák M., Balogh P., Orosz F. Edző: Bardi Gábor. A második félidő derekán egy percen belül két gólt szerezve döntötte el a beregi rangadót a tarpai csapat. Gól: Kucsinszki, Kosztik

Bubis Iván: – Az első félidőben lassú volt a játék, de így is volt két-három nagy helyzetünk, amit a vendégek kapusa bravúrral hárított. A másodikban sikerült rátenni egy lapáttal és jöttek a gólok is. Végig fegyelmezetten, jól játszottunk. Rangadóhoz illő mérkőzés volt, amelyet megérdemelten nyertünk meg. Gratulálok a fiúknak, köszönjük a szurkolóknak a biztatást.

Bardi Gábor: – Egy perc alatt elbuktuk a mérkőzést, pedig a csapat sokat tett, hogy pontot szerezzen. Sajnos, egy rövidzárlat miatt ez nem sikerült.

Nagykálló–Újfehértó 1–3 (0–1)

Nagykálló, 272 néző, v.: Tóth L. Nagykálló: Budaházi M. – Erdei S., Marozsán Zs., Mondok D., Marozsán M.  (Haller R.), Sipos B., Marinka Baráz M., anda Sz. (Lakatos J.), Marinka Á., Mészáros N., Nagy Zs. (Homann P.). Edző: Homann Richárd. Újfehértó: Nagy M. – Csáki B., Simonka R., Mezei B., Angyal N. (Varga J.), Kis G. (Miterkó B.), Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Nagy D. (Barta K.), Benke N. Edző: Piskóti Zsolt. A nagykállói csapat négy bajnoki után kapott gólt, a betonvédelmet az első félidőben sikerült feltörni az Újfehértónak. Gól: Marozsán M., illetve Nagy D. 2, Varga J.

Homann Richárd: – A végére az Újfehértó felőrölt minket, gratulálok neki! Nem szoktam a játékvezetéssel foglalkozni, most sem teszem…

Piskóti Zsolt: – A mai mérkőzésen a csapat maximálisan megvalósította azt, amit megbeszéltünk és nagyot küzdve sikerült elhozni a három pontot – nem érdemtelenül. Azt el kell ismerni, hogy a mérkőzés fordulópontjaiból mi jöttünk ki jól és azt is, hogy itt nagyon nehéz lesz nyerni, mert a hazai csapat igazolta jó hírét: masszív és szervezett volt. Köszönjük a korrekt játékvezetést!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .