Kattints a képre!!

Nagy Dávid derekasan rágyúrt a szezonra. Olyannyira, hogy momentán a Kótaj megyei első osztályú csapatának legeredményesebb futballistája – balhátvédként! Az újonc egylet harmincéves vasembere hat bajnoki fellépésen három gólt rámolt be: a legutóbbi Mándok elleni összecsapáson (2–2) speciel pontot mentett.

Nagy Dávid köszöni szépen, jól van – a formára sem lehet panasz Fotó: magánarchívum

Mindeközben lábon kihordott egy sérülést, amikor a tarpai túrán kapott egy „állast”, mégsem ment táppénzre. Aligha vitás, a tizenötödik helyen táborozó – a riválisoknál egy mérkőzéssel kevesebbet játszott – kótajiak nem is nélkülözhetik.

– Ez még hagyján, a tarpai után mindjárt a következő, Nyírbátor elleni meccsen ugyanoda kaptam egy ütést az államra – taglalta Nagy Dávid. – Felszakadt a korábbi seb, azóta is borogatom: borotválkozni is necces, mert három centis sebet „kerülgetek”, konkrétan olyan, mintha megkéseltek volna az utcán. Régen lehetett, amikor ilyen gólerősen kezdtem, talán valamikor a Tiszavasváriban, de annak is tíz éve. Nem tervezek én már semmit, a bennmaradást harcoljuk ki, az éppen elég erre a szezonra: amúgy a csapatban több van, ezt biztosan ki merem jelenteni. Ja igen, kicsit visszavettem a gyúrásból, de nem kell megijedni, az oszlop kicsit keskenyebb lett, de újra „bezsaluzzuk” és szélesebbé tesszük.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .