Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság nyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A vásárosnaményi sorfal a Tarpa elleni beregi rangadón képezhet akadályt Fotó: három határ hírei

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 8. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Mándok (2.)–Ibrány (14.)

Kocsis János, a Mándok edzője: – Igaz, hogy az utolsó két meccsen négy pontot szereztünk, de a mutatott teljesítmény elmaradt a korábbiakhoz képest. A héten volt időnk átbeszélni ezeket a problémákat, bízom benne, hogy tudunk javítani, ha ez megvalósul és meggyőzőbb lesz a játékunk – nyerhetünk.

Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzőpárosának tagja: – Ismét egy nehéz mérkőzés következik, becsülettel készülünk, bízunk benne, hogy hétvégén meglesz ennek az eredménye.

Mátészalkai MTK (5.)–Csenger (9.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Olyan Csengert fogadunk, amely a szezon során már többször bizonyította, hogy bárkinek képes feladni a leckét, amihez adott a játékoskerete. Ezzel együtt természetesen hazai pályán nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Nem tudom, mire számítsak a csapattól, de jó lenne már egy olyan mérkőzést játszani, amelyen nem ugrik fel az egekig a vérnyomásom.

Nyírbátor (7.)–Nyírmeggyes (16.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Szeretnénk a jó sorozatunkat minél tovább nyújtani, remélem, minden játékos tudja a dolgát, és ennek megfelelő hozzáállással lép pályára.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Az elmúlt héten mutatott hozzáállásra és küzdeni tudásra azt gondolom, lehet alapozni. Remélhetőleg most már a szerencse is mellénk áll és végre ponttal tudjuk zárni a hetet.

Nagyecsed (11.)–Nyírbéltek (13.)

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – A szerdai ellentétes félidő után nehéz jósolgatni, mi várható a hétvégén. Egy biztos, hamar meg fogok őszülni. Nyilván az edzőváltás a vendégcsapatot fel fogja dobni, minket meg reméljük a pacalos velő a meccs végén.

Csillag László, a Nyírbéltek edzője: – Láttam az Ecsed legutóbbi meccsét, ráadásul jó néhány játékosát ismerem, tapasztalt, erős kerettel rendelkezik. Nem egyszerű a helyzetünk, lesznek hiányzóink, egyelőre ismerkedem a csapattal, ettől függetlenül szeretnénk kedvező eredményt elérni.

(A mérkőzést Nyírcsaholyban rendezik)

Kemecse (4.)–Kállósemjén (1.)

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – A csapatom elképesztő dolgokra képes, amennyiben mindez megfelelő bátorsággal és koncentrációval párosul, meg fogjuk nyerni a mérkőzést. Bármelyikből egy kicsi is hiányzik, ellenfelünk ki fogja használni, mert nem véletlenül a bajnokság legkiegyensúlyozottabb csapata!

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Nagyon szimpatikus futballt játszó csapathoz látogatunk, nagyon komolyan készülünk, és mint máskor is, számunkra csak egy eredmény az elfogadható, ennek érdekében mindent megteszünk.

Vasárnap

Kótaj (15.)–Nyíregyháza Spartacus II (12.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A múlt heti teljesítmény bizakodásra ad okot, hogy hazai pályán, egy nagyon jó mérkőzésen itthon tartsuk a három pontot. Ennek érdekében fegyelmezetten, taktikusan, az ellenfelet tisztelve kell futballoznunk.

Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – Az elmúlt hetekben több, mint biztató volt a játék, ami eddig nem párosult eredménnyel. Azon dolgozunk hétről hétre, hogy ebben a tekintetben is előrelépjünk. Nem ígérkezik könnyű feladatnak, de megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni a Kótaj elleni meccsből.

Tarpa (3.)–Austria Juice-Vásárosnamény (8.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Hazai pályán szeretnénk irányítani a mérkőzést, fontos lesz hogy a párharcokat milyen arányban tudjuk megnyerni. Kemény meccsre számítunk, amelyen kellő önbizalommal és koncentráltsággal itthon tarthatjuk a három pontot.

Bardi Gábor, az Austria Juice-Vásárosnamény edzője: – A beregi rangadón szeretnénk „visszahozni” azokat a pontokat, amiket az elmúlt hetekben elszórtunk. A csapat mindent meg fog tenni, hogy eredményesen végződjön a vasárnapi mérkőzés.

Nagykálló (10.)–Újfehértó (6.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Továbbra is hadilábon állunk a gólszerzéssel, de itt az újabb lehetőség, hogy ezen javítsunk. Magáról a meccsről annyit, a nagyon jó Újfehértó ellen is szeretnénk „pontosak” maradni.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Játékosként nagyon szép időszakot töltöttem el Nagykállóban és sok jó embert ismertem ott meg. Az eddigi eredmények alapján látszik, hogy stabil, szervezett csapat és hetek óta nem kaptak gólt. Mi az első idegenbeli győzelmünkre hajtunk, ennek érdekében mindent el kell követnünk, bármennyire is nehéz lesz a feladat. Büszkék vagyunk és egyben gratulálunk Urr Danika U17-es futsal válogatottságához!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .