Kattints a képre!!

Csütörtökön lenne negyvenhat éves Algács Edgár, a Szatmárcseke megyei másodosztályú futballistája, aki 2021 november végén betegség következtében hunyt el.

Algács Edgárt nem felejtik el! Fotó: tudósítónktól

A jó kötésű középpályás korábban több együttesben szerepelt, így a Tiszabecset, a Sonkádot, a Kispaládot, a Kölcsét, a Tiszakóródot a Csengersimát és a Teremet is erősítette. Az Edu becenevű játékost rengetegen ismerték és szerették a szatmári térségben.

– Egy újabb fájdalmas nap ez a számomra, mert ma lennél negyvenhat éves, amit sajnos, nem velünk töltesz, hanem odafent… – emlékezett Edura, nagybátyjára Algács Márk, a Csengersima játékosa. –  Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire hiányzol és hogy, milyen fájdalmat érzek azóta, mióta nem vagy velünk. Nincs olyan nap, hogy ne gondoljak rád, olyan nap sem, hogy ne sirassalak meg, hiszen a hiányod elmondhatatlan. Bárcsak itt lennél és szemtől szemben átadhatnám neked az ajándékot, elmondva, hogy mennyire szeretlek és megölelnélek… Számomra ez a nap nagyon fájdalmas, hiszen nagyon jól tudom, mennyire szeretted az ajándékokat, amit mindig kaptál tőlem. Sokszor már azt sem tudom, miben higgyek, annyira hiányzol! Kívánok neked boldog szülinapot odafent, drága egyetlen keresztapám! Nagyon szeretlek, és soha nem feledlek!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .