Kattints a képre!!

A megyei másodosztály 2. csoport hatodik bajnoki fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A záhonyi Vicickó László ezúttal a Gyulaháza elleni idegenbeli fellépésen rúghat labdába Fotó: Ésik László

Megyei II. osztály, 2. csoport: 6. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Tuzsér (10.)–Baktalórántháza (7.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Nyerhető meccsen csúszott ki a kezünkből a három pont az elmúlt hétvégén, de ez nem is volt véletlen, mert sok játékos mélyen tudása alatt játszott! Sokat beszéltük már, hogy nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy félgőzzel játszunk, ne adjunk bele a játékba mindenki részéről száz százalékot. A szombati meccsre ez hatványozottan igaz, mert egy nagyon megerősödött, nagy célokra törő, nagy tapasztalattal rendelkező Bakta látogat hozzánk a tuzséri Kastély kertbe!

Molnár Levente, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Mindenképpen a három pont megszerzésének reményében utazunk Tuzsérra, mivel nem szeretnék leszakadni az élmezőnytől, de mint már korábban tapasztaltuk, nehéz dolgunk lesz.

Vasárnap

Ladányi TC (13.)–Fényeslitke (6.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – A következő mérkőzésen jó passzban lévő csapat látogat hozzánk, de nekünk nincs más dolgunk, gólt kell szereznünk, mégpedig eggyel többet, mint ellenfelünk!

Tóth János, a Fényeslitke edzője: – Sikerre éhes csapathoz látogatunk, mindemellett az előző mérkőzés első félidőben mutatott teljesítmény úgy érzem, nagyon kevés lesz a kedvező eredmény eléréséhez. Ha fejben összeszedjük magunkat és továbbra is alázatosak leszünk, akkor pontot, pontokat szerezhetünk Ladányban is.

Ajak (4.)–Nyíribrony (11.)

Barati István, az Ajak edzője: – Hazai pályán eddig nem remekeltünk. Ha hatékonyabb lesz a támadójáték, és jobban koncentrálunk a befejezéseknél, jönni fog az eredmény. Célunk a győzelem.

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – Eltelt öt meccs, amit ezekre terveztünk pontokban, azt nyolcvan százalékban teljesítettük. Egy kicsit már megmelegedtünk ebben az osztályban, azt viszont ennyi forduló után is látjuk, hogy nagyon kemény évünk lesz. A hétvégi ellenfelünk is az élbolyban található, ráadásul a legkevesebb gólt kapták a mezőnyben. Most mondhatnám, hogy nehéz meccsünk lesz, de ezt minden találkozó előtt el tudnám ismételni.

Vaja (2.)–Jéke (12.)

Molnár István, a Vaja edzője: – Hazai pályán csak a győzelem elfogadható!

Boda Tamás, a Jéke játékos-edzője: – Abszolút nem felemelt kézzel érkezünk majd Vajára, eddigi kiruccanásaink során ott elkerült minket a vereség! Azonban a vajai gárda sokat változott mióta legutóbb a megye kettőben voltunk, így nem tudom, mire számítsak.. Tanácstalanságomra talán gyógyír lehet, hogy ha hasonló mentalitással lépünk pályára, mint a múlt héten és Huszti Csabi kettő helyett három góllal hálálja meg a bizalmat!

Szabolcsveresmart (8.)–Újdombrád (9.)

Bandor József, a Szabolcsveresmart játékos-edzője: – Mindenképpen javítanunk kell, bár megint egy jó erőkből álló csapatot látunk vendégül. Remélem, a fiúk magukba szálltak és rájöttek, nem elég csak a mezt kivinni a pályára.

Balla János, az Újdombrád edzője: – Úgy látom, a csapat sormintát állít fel lassan, vereség-győzelem ritmusban. Most a győzelem következne, kérdés, hogy a szerdai kupameccset a srácok beleveszik-e? Mert akkor nem tudom megtippelni a vasárnapi eredményt.

Agnis-Gergelyiugornya (1.)–Pátroha (14.)

Balogh István, az Agnis-Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Egy gondolat az elmúlt vasárnapi rangadó kapcsán. A mérkőzés után Balla János edző odajött hozzám és sportemberhez méltóan gratulált a csapat győzelméhez. Igaz hogy rangadót nyertünk és jól játszott a csapat, de akkor ér valamit a győzelem, ha hétvégen a Pátroha ellen is sikerül a három pontot megszerezni. Viszont nem téveszt meg bennünket ellenfelünk gyenge rajtja, ez a csapat sokkal többre hivatott és a bajnokságnak szüksége van egy „jó Pátrohára”! Bízom benne, hogy a mérkőzésünk után hétfőtől rendezik a problémás dolgokat és megindulnak a tabellán felfelé.

Lusánszki László, a Pátroha edzője: – A vasárnapi győzelmünk ismét nüanszokon múlt, csak a gól hiányzott, de az nagyon. És most egy olyan csapathoz látogatunk, amely bajnokságot fog nyerni! Ettől függetlenül nem feltartott kézzel megyünk, győzni akarunk, hajrá Pátroha!

Gyulaháza (3.)–Záhony (5.)

Deák Béla, a Gyulaháza játékos-edzője: – Rutinos, jó csapat érkezik hozzánk, amelynek tagjai minden hájjal megkent öreg rókák, akik bármikor képesek valamilyen fondorlatra. A nyáron felettük gyülekezett felhőket hamar sikerült elhessegetniük, és az élmezőnybe rakétáztak. Ennek megfelelően nagyon észnél kell lennünk, fiatalos lendületünkkel, kreativitásunkkal igyekszünk megfékezni a bajnokságot jól kezdő záhonyiakat. A két csapat mondhatni baráti viszonyt ápol egymással, éppen ezért színvonalas, jó mérkőzésre számítok, ami után természetesen egy-két „frissítőt” is el fogunk fogyasztani.

Gombkötő Sándor, a Záhony játékos-edzője: – Otthon acélosnak tűnik a csapat teljesítménye, idegenben viszont olyanok vagyunk, mint az alufólia, összehajtogatnak minket. Bízunk benne, hogy hétvégén mindez megváltozik, ami nem lesz egyszerű a jól összerakott, lendületes támadójátékot produkáló Gyulaháza ellen.

(A mérkőzés 15.30-kor kezdődik)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .