Kattints a képre!!

Jóbi Vencel, a Nyírbátor tizennyolc éves kapusa szombaton debütált a megye egyben. Az élet pedig nagy rendező: a csengeri bajnokin dobták először mélyvízbe – éppen lakóhelyén!

Jóbi Vencel (labdával) nem akármilyen meccsen debütált Fotó: Lőrincz Zsolt

Más kérdés, hogy nem igazán a szerencse kegyeltje: a szatmáriak az utóbbi időben sportot űznek abból, hogy sokgólos, felettébb fordulatos meccseket játszanak, ami egy hálóőr esetében nem a „legegészségesebb”. Nos, szombaton speciel 4–4-re végeztek a felek, és hát volt minden, ami egy ilyen mérkőzésbe belefér.

– Hétközben már tudtam, kezdeni fogok: Cefa, Erdei Zoltán edző szólt, hogy készüljek, mert én fogok védeni szombaton – merült a részletekbe Jóbi Vencel. – Meglepődtem, persze örültem is, hogy éppen Csengerben mutatkozhatok be, mivel itt élek, szinte mindenkit ismerek az ellenfélnél. Sok ismerőssel találkoztam, a legjobb barátom, Nyéki Kevin is a Csengerben játszik. Nem izgultam túl a dolgot, de be kell ismerni, nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna: sok a négy kapott gól, sőt, a másodikban benne voltam, én hibáztam. A lefújás után beszéltem Szilágyi Sándorral és Makay Robinnal, akiknek adok a szavára, biztattak, hogy ne legyek magam alatt, nincs semmi baj, fiatal vagyok, majd kialakul. Kissé kerülő úton érkeztem nyáron a Bátorhoz, erről többet nem akarok mondani, mindenesetre jól fogadtak, szeretném bizonyítani, hogy helyem van a keretben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .