Kattints a képre!!

A Magyar Kupa megyei selejtező – egyben Megyei Kupa – harmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik szerdán.

Az Újfehértót erősítő Zámbó Dániel (balról) a szerdai kupameccsen szembe kerülhet testvérével, a Biriben szereplő Rolanddal Fotó: tudósítónktól

A Biri–Újfehértó összecsapás külön csemegékkel szolgál. Egyfelől a másodosztályú egyesület – létesítményének felújítása miatt – ugyebár éppen Újfehértón, a régi pályán van „otthon”, ezúttal pedig néhány méterrel arrébb, a közelmúltban átadott vadonatúj komplexum gyepén találkozik az ellenféllel, az amúgy abszolút a hazai közegben szereplő Piskóti-legénységgel. Másfelől mindjárt dupla testvérpárharc bontakozhat ki az ominózus meccsen: a Biriben Zámbó Roland, illetve Daróczi Viktor, míg a túloldalon Zámbó Dániel és Daróczi Patrik kerülhet egymással szembe. Mindemellett több izgalmas párharcot sejtető mérkőzés szerepel a programban.

Fontos információ, hogy a továbbjutás valamennyi helyszínen egy mérkőzésen dől el: ha a kilencven perc után döntetlen az állás, akkor az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább – azonos osztályú ellenfelek esetében tizenegyespárbaj dönt a továbbjutásról. Egyelőre nem ismert, hogy a megyei színeket mennyi egyesület képviselheti az országos főtáblán.

Magyar Kupa-selejtező: 3. forduló, szerda (kezdés: 16 óra)

Pátroha (megyei II o.)–Csenger (megyei I o.), Baktalórántháza (megyei II o.)–Újdombrád (megyei II o.), Nyírgyulaj (megyei III o.)–Vámosoroszi (megyei II o.), Biri (megyei II o.)–Újfehértó (megyei I o.) – a mérkőzést Újfehértón rendezik, Ibrány (megyei I o.)–Nyírbátor (megyei I o.), Agnis-Gergelyiugornya (megyei II o.)–Nagyecsed (megyei I o.). A Nyírvasvári (megyei II o.)–Tarpa (megyei I o.) mérkőzés 16.30-kor kezdődik. A Levelek (megyei II o.)–Mátészalkai MTK (megyei I o.) találkozó elmaradt.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .