Kattints a képre!!

A élvonalbeli futsal bajnokság hatodik fordulójában a Nyírbátor a közvetlen elithez tartozó Veszprém otthonában lépett pályára – hétfő este.

Több balszerencsés momentum sújtotta a nyírbátori csapatot a veszprémi bajnokin Fotó: tudósítónktól

A nyírségiek eddigi szereplése minden igényt kielégített, olyannyira, hogy a tabellán két csapat előzte meg őket az aktuális játéknap előtt: a címvédő Haladás, illetve éppen a Veszprém, amely négy győzelem mellett csak az A Stúdió-Nyíregyháza ellen ikszelt saját pályáján. Hasonló kunszt érdekében törte magát a bátori brigád is, jóllehet a találkozó érdekes szituációval indult: egy kipattanó labdát Tatai József berepülve préselt a gólvonalon túlra, a sporik legalábbis így látták – nem mindenki értett egyet az ítélettel… Kisvártatva – egy ütközést, könyöklést követően – a vendégek frontembere, Csoma Alpár szorult ápolásra, aki egy mentős segítségével hagyta el a parkettet, erős fájdalmakkal küszködve.

Ezek nem a békés egymás mellett élés pillanatai voltak, néhány kemény belépő tovább spékelte a hangulatot, lassan nyugodtak meg a kedélyek. Ennyi rossz után jöhetett volna valami jó, ami vágyálom maradt: a szünet előtt Hadházi Sándort is le kellett támogatni a pályáról, szó se róla, rájárt a rúd a bátoriakra, holott „ezerrel” küzdöttek. A bakonyiak legjobbja, a brazil Everton löketével ugyan két „fára” hízott a különbség, de Szabó Steven csakhamar szépített, partiban tartja övéit. A remény azonban elszállt, midőn Gerencsér Antal duplájával, valamint Everton újabb villanásával már néggyel húzott a Veszprém (5-1). Elúszott a hajó, a sokáig kiélezett mérkőzésen felőrölte ellenfelét a bajnokesélyes.

Futsal NB I: 6. forduló

Veszprém–Nyírbátori SC 6–1 (1–0)

Veszprém, v.: Czene-Joó, Kiss G. Nyírbátor: Dobi A. – Szabó S., Szentes B., Varga D., Orosz D. Csere: Vincze Sz., Bartha B., Sánta J., Hadházi S., Csorvási Á., Szucsányi S., Csoma A. Edző: Elek Gergő. Gól: Gerencsér A. 2, Everton 2, Dorogi B., Tatai J., illetve Szabó S.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .