Kattints a képre!!

A futsal NB II. Keleti csoport harmadik – hétfő esti – fordulójában a Gyulaháza ismét idegenben, ezúttal a Gyöngyös otthonában folytatta bajnoki szereplését.

Illés Gábor (jobbról) és Lakatos László ketten együtt tíz gólt rúgtak Fotó: tudósítónktól

A hevesiek, miként a látogatók még csupán egy mérkőzést játszottak az idény során, ami nem párosult sikerélménnyel. A gyulaháziak speciel a Nyírség elleni megyei partit bukták el a nyitányon, ezúttal viszont – bár nem túl vastag létszámban léptek színre – odatették magukat. Mindez olyannyira hatásosan sikerült, hogy krimibe illő, fordulatokban bővelkedő meccsen tizenkét gólt szereztek, más kérdés, hogy így is alulmaradtak. Illés Gábor hatszor, Lakatos László négyszer vette be a kaput, miközben 3-0-ra, majd 5-4-re és 11-10-re is vezettek, többször volt iksz az állás, a hajrában viszont eldöntötte az őrületes, huszonhat gólos mérkőzést a Gyöngyös.

Futsal: NB II., Keleti csoport: 3. forduló

Gyöngyös–Gyulaháza 14–12 (7–6)

Gyöngyös, v.: Deme R., Róka K. Gyulaháza: Révész D. – Bunkóczi E., Illés G., Csercsa G., Berec G. Csere: Tóth D., Lakatos L. Edző: Bardi Gábor. Gól: Csocsánszki D. 3, Fekete V. 3, Besenyei F. 3, Balázs L. 2, Marosi J. 2, Volyák P. 2, illetve Illés G. 6, Lakatos L. 4, Csercsa G., Tóth D. Kiállítva: Besenyei F. (39. perc)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .