Kattints a képre!!

A címben feltett kérdés aktuálisabb, mint valaha. A megyei másodosztály 3. csoportjában szereplő szatmárcsekei együttes erőteljes lejtmenetre váltott: öt fordulót követően pont nélkül, riasztó 6-40-es gólkülönbséggel sereghajtó a tabellán.

A Nagydobostól kilenc, a Sonkádtól – hazai pályán – tizenegy gólt kapott, mindezt tetézte a legutóbbi 14-1-s zakó Vámosorosziban.

– Nincs bennünk semmi tűz, semmi akarat, csúnyán szólva azt is mondhatnám: a fiúk még talán élvezik is, hogy hülyére vernek minket – füstölgött Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője, aki nyáron tért vissza az egyesület kötelékébe. – Sajnos, nem látom a fényt az alagút végén. A jelenlegi helyzetet csak a játékosok oldhatnák meg, kiváltképp, hogy fontos mérkőzés előtt állunk a szintén nulla pontos Őr ellen. De! Perpillanat fogalmam sincs arról, mennyien fognak megjelenni szombaton, aztán nehogy megint az legyen, mint két hete, amikor az ifiből kellett kivenni két embert, hogy egyáltalán kiálljunk. A másik nagy gondom: péntekig nem szól senki, hogy „Feri, nem tudok menni, mert mit tudom én milyen gondom van…” Szombaton a kezdés előtt szembesülök azzal, hogy az embernek hűlt helye, innentől pedig megvan kötve a kezem, aki odatéved a pályára, szinte bárki játszhatna, ami nyilván nem megvalósítható. A legrosszabb az egészben, hogy nyáron nem ezt beszéltük meg… És sajnos, valószínűleg én jobban szégyellem magam az eredmények miatt, mint jó néhány játékos.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .