Kattints a képre!!

A megyei másodosztály 3. csoport hatodik bajnoki fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Eleddig hibátlan két csapat csap össze: a zöld-fekete mezes Nyírvasvári a címvédő Csengersimát fogadja Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály, 3. csoport: 6. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Vámosoroszi (3.)–Sonkád (8.)

Imre Zsolt, a Vámosoroszi játékos-edzőpárosának tagja: – Egy jó, támadófutballt játszó csapat érkezik hozzánk. Ennek ellenére hazai pályán csak a győzelem elfogadható számunkra.

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Ismét egy bajnokesélyes csapattal találkozunk, ez sem lesz egyszerű történet, de remélem, jobban odafigyelünk a dolgokra, mert még egyszer nem szeretném azt látni a pályán, amit legutóbb műveltünk!

Szatmárcseke (14.)–Őr (13.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Úgy gondolom, és remélem a srácok is, hogy ez az egyik utolsó esélyünk, hogy pontot tudjunk szerezni, de az eddigiekhez képest teljesen más hozzáállásra lesz szükség, különben megint megégünk.

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – Sok mindent mondhatnék, de nem akarok megsérteni senkit, és itt nem az ellenfelekről van szó… Úgyhogy, jobb, ha most hallgatok.

Tisztaberek (9.)–Tiszaszalka (7.)

Garda Endre, a Tisztaberek játékos-edzője: – Szerintem még sosem játszottunk a Tiszaszalkával, kíváncsian várjuk a mérkőzést.

Balogh Dezső, a Tiszaszalka edzője: – Elvileg jó passzban vagyunk, reméljük, sikerül folytatni a jó sorozatot.

Fehérgyarmat (5.)–Ópályi (7.)

Varga Gyula, a Fehérgyarmat edzője: – Jó lenne már itthon is belekóstolni a győzelem ízébe.

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Az előttünk álló feladat nem lesz egyszerű, de nem is tűnik megoldhatatlannak. Ha a srácok fejben össze tudják rakni magukat, ahogy a legutóbbi meccsen tették, akkor van keresnivalónk a nagy múltú gyarmati csapat otthonában is.

Vasárnap

Nagydobos (4.)–Kisar (11.)

Kósa József, a Nagydobos edzője: – A lónak is négy lába van, mégis megbotlik… A keretünk nyáron átalakult, így még meglehetősen sok hibát vétünk, de fejlődnünk kell, mert ezek a gyenge teljesítmények nem férnek bele. Mindenesetre hazai pályán nem lehet más célunk, mint a győzelem megszerzése a jól játszó újonccsapat ellen.

Siti Ferenc, a Kisar játékos-edzője: – Szombaton léptünk egy picit előre, de ismét egy markáns csapathoz látogatunk, amely jó edzővel, jó vezetőkkel, jó pályával rendelkezik, és ha ebből indulunk ki, akkor egy jó meccsre van kilátás. Azért a végén remélem, hogy Ádámnak kicsit lógni fog az orra…

Kocsord (10.)–Milota (12.)

Tóth Zoltán, a Kocsord edzője: – Sajnálom a csapatot a legutóbbi mérkőzésen történtek miatt. Tartom olyan erősnek a srácokat, hogy még jobban összefogva, csapatként működve, az ellenfelet nem lebecsülve, hazai pályán legyőzzük az eddig több arcát mutató  Milotát. Mert ez a célunk, ezért fogunk pályára lépni.

Elek László, a Milota edzője: – Letudtuk a bajnokság eddigi két legerősebb csapatát, ezeken a meccseken kaptunk tizennyolc gólt. Ez elég komoly minősítés ránk nézve. Most már olyan időszak következik, amelyeken illene szoros meccseket játszani és lehetőleg pontot is szerezni. Remélem a kocsordi mérkőzést letudjuk sérülés nélkül és próbálunk valamit alakítani.

Nyírvasvári (2.)–Csengersima (1.)

Paulik János, a Nyírvasvári edzője: – Komoly erőpróbák hete lesz! Szerdán a Tarpa, vasárnap a Csengersima! A győzelmek után a mentális állapotunk megfelelő, de ugyanez elmondható az ellenfélről is. Játékban már tetszik a csapatom, ha sebességben tudunk még egyet váltani, akkor sikerülhet itthon tartani a számunkra nagyon fontos három pontot!

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A Nyírvasvári biztosan otthon akarja tartani a három pontot. Ugyanakkor mi sem a táj látványáért megyünk. Igazi rangadóra számítok, mert mindkét csapat célja ugyanaz. Mindazonáltal bízom abban, hogy mi leszünk az a csapat, amely „pontosan” tér haza.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .