Kattints a képre!!

A futsal NB II. Keleti csoport harmadik – hétfő esti – fordulójában a csengeri együttes a MEAFC-Miskolc ellen lépett pályára saját otthonában.

Mándi László és labda ezúttal is jól passzolt egymáshoz Fotó: Lőrincz Zsolt

Mindkét csapat győzelemmel kezdte az idényt, majd az előző kört egyaránt „kihagyták”, szóval papíron rápihentek a mérkőzésre, ami – a nagypályás elfoglaltságok ismeretében – erős túlzás. A miskolci tanintézmény gárdája jelentősen acélosította sorait, a szatmáriak ennek megfelelően álltak bele a meccsbe, amelynek elején Zán Bence – felszakadt szemhéja – okozott némi riadalmat, gyógyírként a Barcsay Márk, Mándi László duó megszórta az ellenfelet. A folytatásban pedig a tizenhat éves Balogh Alex ellopta a show-t, aki pillanatok alatt kétszer simította a hálóba a labdát, sőt később a tizediket is ő rámolta be – pazar megmozdulással. Az első félidőben a csengeri henger maga alá temette a borsodiakat, akik számára lefőtt a kávé. A Szilágyi-legénység ugyanis ügyelt arra, hogy a szünet után ne történjen gikszer, a szokásos gólgazdag meccset prezentálva látványos győzelmet aratott, tizenkettesre felmondva az egyetemi leckét.

Futsal: NB II., Keleti csoport: 3. forduló

Csenger Futsal–MEAFC-Miskolc 12–5 (7–2)

Csenger, v.: Szabó F., Szabó P. Csenger: Makay Z. – Mándi L., Barcsay M., Bakó T., Gaál K. Csere: Cséke M., Balogh A., Bence L., Dávid R., Zán B. Edző: Szilágyi Sándor. Gól: Balogh A. 4, Barcsay M. 2, Mándi L. 2, Gaál K. 2, Bakó T., Dávid R., illetve Eperjesi G. 2, Farkas Gy., Torda B.,Kántor T.

További eredmények: Rubeola–Nyírség 8–3 (2–2), Tiszaföldvár–Airnergy 4–3 (2–0), Kincsem–Dunakeszi 3–2 (1–1)

A bajnokság állása: 1. Kincsem 7 pont, 2. Csenger 6, 3. Tiszaföldvár 6, 4. Nyírség 4, 5. Airnegry 3, 6. Rubeola 3, 7. Gyöngyös 3, 8. MEAFC-Miskolc 3, 9. Gyulaháza 0, 10. Dunakeszi 0

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .