Kattints a képre!!

A Sényő-Caenifex NB III-as csapata hazai pályán lépett színre az Észak-keleti csoport nyolcadik bajnoki fordulójában.

A sötét mezes sényői csapat második bajnoki győzelmére hajtott a sereghajtó ellen Fotó: Fazekas Ármin

Noha a Gyöngyös sereghajtóként érkezett, sehol nem verték „agyon”, és hát az is igaz, a szabolcsi gárda is régen ízlelhette meg a győzelem ízét – konkrétan a nyitányon, ami ugyebár nem tegnap volt. Mindenesetre Schmidt Péter megadta az alaphangot: negyedóra sem telt, vezetést szerzett a házigazdának. Amikor a második félidő derekán kétgólosra duzzadt az előny, ez nyugodt befejezést sejtetett, ehhez képest előbb szépítettek a vendégek, majd Szondi Levente kapus kiállítása miatt emberhátrányban fejezte be a meccset a Sényő. Az előny viszont kitartott, így zsebben a három pont – most ez volt a lényeg.

NB III., Észak-keleti csoport: 8. forduló

Sényő-Carnifex–Gyöngyös 2–1 (1–0)

Sényő, v.: Vinter. Sényő: Szondi L. – Szokol Zs., Márton A., Úr L., Farkas M., Sárosi N. (Szopkó V.), Orosz M., Schmidt P., Erdei A. (Kapacina V.), Lizák B. (Vámos M.), Kapacina K. (Krizsanovszki Á.). Edző: Imrő László, Fiumei Viktor. Gól: Schmidt P. (14), Forgó K. (öngól, 66.), illetve Krán A. Kiállítva: Szondi L. (79. perc).

Imrő László: – Nyertünk! Lehetett volna simább és nyugodtabb is!

Korábban játszották:

Kisvárda Master Good II–Diósgyőri VTK II 1–0 (0–0)

Kisvárda, v: Török M. Kisvárda II:  B. Ponomarenko – Kozacsuk, Rubus, Králik P. – Simon M. (Bliznjuk, 87.), N. Ponomarenko, Szirota (Benko, 75.), Sikorszki – Honcsar, Kristófi (Pongó-Dankai, 82.), Puporka (Ésik Á., 75.). Edző: Gerliczki Máté. Gól: Pongó-Dankai (1–0) a 83. percben.

Gerliczki Máté: – Már a meccs előtti összeállításoknál kiderült, hogy ma csak a szenvedély az édes kevés lesz. Taktikailag is nagyon fegyelmezettnek kellett lenni, és mindent be kellett tartani, amit gyakoroltunk a héten és megbeszéltünk a mérkőzés előtt. Ezekkel maradéktalanul elégedettek lehetünk. Gratulálok a játékosoknak és a kollégáknak is ehhez a nagyon nagy győzelemhez!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .