Kattints a képre!!

A Csengersima simán nyert Sonkádon (2-7), a megye kettes bajnokin aratott szombati győzelemnek mégsem tudott felhőtlenül örülni mindenki.

A megsérült Algács Márk kórházi ellátásra szorult Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

A vendégek harmincegy éves irányító középpályása, Algács Márk a második félidő elején olyan szerencsétlenül ütközött sonkádi ellenfelével, hogy mentő szállította el a pályáról.

– Felugrottunk a labdáért a félpályánál, amit sikerült elfejelnem, aztán ugyanazzal a lendülettel találkoztam az ellenfél könyökével: nem gondolok semmi rosszra, annál is inkább, mert régen ismerem a srácot, sőt, gyerekkori barátom – ecsetelte az eseményeket a bajnoki címvédő simaiak frontembere, Algács Márk. – A mátészalkai kórházba vittek, megvizsgáltak, összehúzták a sebet, speciális tapaszt kaptam a két centis sebre. Azt mondták, szerencsém, hogy nem a halántékomat érte ütés, azért így is forgott velem a világ, dőlt belőle a vér. Nem sokat aludtam szombat éjjel, de remélem napról napra jobb lesz, csak a nyakam ne fájna ennyire. Igazán akkor ijedtem meg, amikor szirénázva jött a mentő, és láttam a gyerekeim, a párom arcát, el is gondolkoztam azon, hogy többet nem engedem őket meccsre!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .