Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság hetedik fordulójában négy mérkőzést játszottak szombaton.

A tarpai csapat igyekezett megugrani a zöld mezes Meggyes képezte akadályt Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 7. forduló

Austria Juice-Vásárosnamény–Nagyecsed 1–2 (1–2)

Vásárosnamény, 383 néző, v.: Tomori P. Austria Juice-Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Tóth F., Deskó D., Kopor A., Kozma M. (Deák M.), Barta F. (Berec G.), Ujvári P., Balogh P. (Zán B.), Illés G., Orosz F. Edző: Bardi Gábor. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Zámbó K., Marinas, Ladányi D., Pócsi B., Kóka R., Nagy N. (Jónás M.), Nagy Z. (Sarkadi G.), Erdős M., Szabó T., Somlyai G. (Jóni E.). Edző: Harbula Balázs. Gól: Ujvári P., illetve Marinas, Pócsi B.

Bardi Gábor: – Sajnos, ezek is mi vagyunk, a mai mérkőzésen jobb volt az Ecsed és ezért megérdemelten győzött. Gratulálok nekik és további sok sikert kívánok!

Harbula Balázs: – Az első félidőben a lehető legjobbkor, az elején és a végén rúgtuk a gólokat. Sajnos, a szünet után nem sikerült lezárni a mérkőzést, pedig úgy érzem, közelebb álltunk a harmadik gólhoz, mint a hazaiak az egyenlítéshez. Egy jó Naményt sikerült legyőzni!

Nyírmeggyes–Tarpa 0–1 (0–0)

Nyírmeggyes, 117 néző, v.: Goneth B. Nyírmeggyes: Zán K. – Nagy Zs., Török G., Ács Sz., Batizi-Pócsi N. (Tőkés T.), Sitku Á., Máté G., Szabó Cs. (Preg I.), Török M. (Farkas Z.), Szondi R. (Sivadó P.), Csatári Á. Edző: Kovács László. Tarpa: Csiskan – Gál R., Bodan, Havriljuk, Arsen, Kucsinszki (Nemes I.), Herman (Vinitkij), Palcsej, Prihoda (Romancsuk), Lovincsuk, Sztankov (Hilka). Megbízott edző: Vjacseszlav Jeremejev. Gól: Romancsuk.

Kovács László: – Tisztességesen helytálltunk a nagyon jó erőkből álló Tarpa ellen. Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat, kis szerencsével pontot szerezhettünk volna.

Vjacseszlav Jeremejev: – Nem játszottunk rosszul, sokat támadtunk, sajnos, csak egy gólt tudtunk rúgni, a három pontnak viszont feltétlenül örülhetünk.

Csenger–Nyírbátor 4–4 (3–1)

Csenger, 124 néző, v.: Papp F. Csenger: Sass I. – Szedlacsek Á., Osváth S., Nagy M., Csorvási Á., Jónás G., Antal R., Peterman P., Nyéki K. (Mészáros T.), Bence L. (Gaál K.), Barcsay M. (Katona P.). Edző: Juhász Ferenc. Nyírbátor: Jóbi V. – Tóth Sz., Szücs D. (Orosz E.), Bakó T., Nógrádi S. (Czerula Zs.), Tóth E., Varga B., Terdik Zs. (Erdei Z.), Török I. (Pálvölgyi B.), Szabó M., Kun Á. (Bakosi M.). Játékos-edző: Erdei Zoltán. Az elképesztő fordulatok mérkőzésén a szünetben 3-1-re vezetett a Csenger, a második félidőben viszont zsinórban három gólt szerezve már a Bátornak állt a zászló (3-4). De még nem volt vége: a hajrában azonban egyenlített a hazai együttes.  Gól: Csorvási Á. 2, Bence L., Barcsay M. (11-esből), illetve Tóth Sz. (11-esből), Pálvölgyi B., Szücs D., Peterman P. (öngól)

Juhász Ferenc: – Aki szereti az izgalmat, kövesse nyomon, hogy a Csenger hol és kivel játszik, mert egy mérkőzésen itt háromszor fordul az eredmény, büntetők, és rengeteg gól születik. Csak idegrendszerrel bírja az edző!

Erdei Zoltán: – Az első félidőben nyújtott teljesítménnyel a csapatnak el kell majd számolni, ezt a következő edzésen meg is fogjuk tenni. A szünet után mutatott játékért pedig csak gratulálni tudok. Azt viszont nem értem, hogy vagyunk képesek két ilyen ellentétes félidőt produkálni? Sokat tettünk érte, hogy megfordítsuk a meccset, ebbe kicsit belefáradtunk, így azt gondolom, igazságos eredmény született.

Kótaj–Mándok 2–2 (1–2)

Kótaj, 78 néző, v.: Veres J. Kótaj: Reszler T. – Sallai M., Hangácsi T. (Illés A.), Nagy D., Papp M., Tüzes Zs., Boros I., Nardai N., Csörgő K. (Dencs Á.), Szarka J., Molnár M. (Sárközi D.). Edző: Seregi Mihály. Mándok: Lőrincz Zs. – Köblös B., Jánvári D., Koszta Z. (Nagy Á.), Bokor M. (Baglyos L.), Gyüre T., Jene G., Molnár Zs., Matyi Z., Budaházi L. (Csercsa G.), Cservenyák T. Edző: Kocsis János. Gól: Molnár M., Nagy D., illetve Gyüre T., Matyi Z.

Seregi Mihály: – Ezen a meccsen is megmutattuk, hogy a csapatnak van tartása, amely 0-2-nél is elhitte, van keresnivalója. Úgy érzem, megérdemelten szereztünk pontot, további sok sikert a Mándoknak!

Kocsis János: – Köszönjük az ellenfélnek, hogy hozzájárult az időpont módosításhoz, ez nagyon sportszerű gesztus volt részéről!  Visszafogott teljesítményt nyújtottunk, ma nem érdemeltünk többet egy pontnál.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .